Judecătoarea din dosarul 2 Mai se mută la altă instanță. Ce se întâmplă cu procesul lui Vlad Pascu

Sursă foto: X

Consiliul Superior al Magistraturii a aprobat, marți, cererea judecătoarei din dosarul lui Vlad Pascu de a fi mutată la o altă instanță. Acum, dosarul „2 Mai” ar putea fi reluat de la zero.

Astfel, Ioana Ancuța Popoviciu va fi mutată de la Judecătoria Mangalia, unde activează acum, la Judecătoria Constanța, începând din 1 iunie. Este a doua oară când judecătoarea solicită acest transfer.

Prin urmare, controversata judecătoare nu se va mai ocupa de dosarul accidentului de la 2 Mai, care va fi preluat de un alt magistrat.

Acum, întreg dosarul ar putea fi reluat de la zero, într-un moment în care Vlad Pascu era aproape de o condamnare pe fond.

Ancuța Popoviciu a stârnit un val de furie după ce, la una dintre ședințe, a întrebat dacă unul dintre tinerii omorâți de Vlad Pascu este în sala.

Părinţii victimelor din accidentul provocat de Vlad Pascu au fost nemulţumiţi încă de la începutul procesului de atitudinea pe care judecătoarea Ioana Ancuţa Popoviciu a avut-o în sala de judecată. Astfel, ei au declarat jurnaliştilor că atunci când ea a intrat în sală ar fi mestecat gumă. Ulterior, judecătoarea a cerut buletinul tânărului mort în accidentul rutier despre care nu ştia că a decedat.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: