Skip to content
Societate

Judecătoria Slatina amână decizia în cazul Sorina: Pe 18 iulie se decide dacă fata poate părăsi ţara cu noua familie adoptivă

O nouă amânare în cazul fetiţei din Baia de Aramă luată de la asistenta maternală pentru a fi adoptat de către o familie de români din Statele Unite. Judecătoria Slatina a amânat pentru 18 iulie pronunţarea deciziei privind posibilitatea ca Sorina să părăsească ţara alături de noua sa familie, scrie B1.

Prin încheierea de ședință din data de 15.07.2019 completul specializat de minori și familie, căruia i s-a repartizat dosarul nr. 6333/225/2019, a acordat termen de judecată în data de 18.07.2019, ora 10.00, pentru îndeplinirea obligațiilor stabilite în sarcina părților”, a transmis, luni, Judecătoria Slatina.

Curtea de Apel Craiova au respins, joi, cererea de reviziure a adopției Sorinei. Acum Judecătoria Slatina trebuie să decidă şi dacă fetiţa poate părăsi ţara cu noua sa familie.

Judecătoria Slatina este a cincea instanță chemată să soluționeze ordonanța președințială, după Judecătoria Drobeta Turnu Severin, Tribunalul Mehedinți, Curtea de Apel Craiova și Tribunalul Olt. Procurorul general al Parchetului General, Bogdan Licu, a solicitat ordonanţă preşedinţială privind interzicerea părăsirii teritoriului României de către Sorina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *