Skip to content
Politică

Judecătorii anulează amenzile protestatarilor de la Congresul PSD din martie 2018. Motivele sunt incredibile!

Jandarmeria a dat amenzi pentru „participarea la contramanifestatii”, in cazul unor protestatari care scandau in fata Salii Palatului, unde avea loc Congresul PSD in martie 2018.

Judecatorii au constatat, insa, ca partidul nu anuntase Primaria in termen legal ca urma sa aiba loc o manifestatie publica, deci nu se puteau da amenzi pentru contramanifestatii. Acum, ajunsi in instanta, protestatarii castiga procesele cu Jandarmeria si anuleaza amenzile, scrie ziare.com.

„Vreti sa mai fiu in continuare presedintele vostru?”, i-a intrebat liderul PSD, Liviu Dragnea, pe delegatii partidului stransi la Sala Palatului pe 10 martie. A fost momentul in care iubita politicianului, Irina Tanase, a stat in primul rand, alaturi de Viorica Dancila, Carmen Dan si Gabriela Firea.

Un congres in care social-democratii i-au dat un vot de incredere politicianului, iar Dragnea s-a transformat intr-un autocrat in partid. „Daaa”, a raspuns intreaga sala in aplauze. „Atunci asa va fi si sa nu va indoiti niciodata!”, a conchis Liviu Dragnea.

In acest timp, in fata Salii Palatului, cateva sute de persoane manifestau impotriva PSD si scandau: „Hotii”, „Dragnea nu uita, Romania nu-i a ta”, „Condamnat penal, mars la tribunal”, „PSD, ciuma rosie”, „Justitie, nu coruptie” sau „Liviu Dragnea ai ajuns tradatorul neamului”.

Jandarmii au intervenit brutal, au ridicat o parte dintre protestatari si au dat amenzi. „Au fost aplicate 50 de sanctiuni contraventionale, doua avertismente scrise si 48 de sanctiuni in cuantum total de aproximativ 39.000 de lei”, declara Georgian Enache, purtator de cuvant al Jandarmeriei.

Mai multe detalii pe acest subiect sunt disponibile AICI.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *