Skip to content
Politică

Judecătorul Bogdan Mateescu, după redeschiderea dosarului penal împotriva sa, la cererea secției speciale: Nu am nimic de ascuns și voi demonstra asta, chiar dincolo de absurdul unor situații

Facebook

Judecătorul CSM Bogdan Mateescu a reacționat față de decizia instanței supreme de a redeschide un dosar penal care îl vizează, la solicitarea Secției de anchetare a magistraților. Judecătorul susține că nu are nimic de ascuns și că cel mai mult îl afectează „murdărirea” familiei sale, potrivit Hotnews.

Mateescu, una dintre vocile critice la adresa modificărilor legilor justiției făcute de guvernarea PSD-ALDE, spune că a luat act de redeschiderea urmăririi penale solicitate de fostul șef al Secției speciale Gheorghe Stan, precizând că dosarul penal a fost constituit în urma unui denunț anonim, despre care nu a avut cunoștință și care fusese închis constatându-se că fapta nu există, fără ca el să aibă vreo calitate în această cauză.

Nu comentez proceduri în curs, așa cum v-am obișnuit, ci le respect. Nu am nimic de ascuns și voi demonstra asta fără niciun dubiu, chiar dincolo de absurdul, ridicolul unor situații. Totuși, mă deranjează enorm fabulațiile din acea parte a presei, o știm cu toții foarte bine, astfel încât de data aceasta mă voi adresa justiției în mod hotărât. Ceea ce mă doare cel mai mult este murdărirea familiei mele. Părinții mei sunt niște oameni excepționali și cred sincer că nu merită asta„, a scris pe Facebook Bogdan Mateescu.

El mai spune că așteaptă derularea tuturor procedurilor, din apartamentul său de două camere: „Sunt convins că și tatăl meu o va face din apartamentul lui de două camere, singurele locuințe pe care le deținem fiecare. Eu – după 14 ani de magistratură, el, împreună cu mama mea, după 20 de ani de primărie și după o viață de muncă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *