Skip to content
Politică

Judecătorul Cristi Danileț, decizie inedită în cazul unei tinere acuzate de furt

Facebook

Judecătorul Cristi Danileț a luat, în instanță, o decizie inedită în cazul unei tinere din Cluj, acuzată de furt de la un cadru didactic.

În toamna anului 2017, o tânără a fost condamnată la un an și trei luni de închisoare cu suspendare și 60 de zile muncă în folosul societății pentru că a retras 990 de lei de pe cardul unei profesoare, fără a avea acordul acesteia. Anterior, aceasta scosese bani de pe cardul cadrului didactic, cu voia acesteia, conform B1.ro.

În plus, instanța i-a impus ”să facă eforturile de a învăța”, lucru care, totuși, nu s-a întâmplat, pentru că tânăra a luat nota 3,7 la română, 1,15 la matematică tehnică și 1,9 la chimie anorganică.

Cu toate acestea, fata și-a recunoscut fapta și a înapoiat banii și, pe durata procesului, tânăra s-a angajat la o firmă privată, lucru ce l-a determinat pe judecătorul Cristi Dănileț să considere că intenția de îndreptare există. Pedeapsa cu executare a fost exclusă, însă i-a impus să învețe și să se prezinte la examenul de Bacalaureat.

1 comentariu la “Judecătorul Cristi Danileț, decizie inedită în cazul unei tinere acuzate de furt

  1. Sarmanu Danilet si saraca fata. Putea fi acuzata doar de abuz de incredere, daca persoana i-a dat cardul de buna voie, nici intr-un caz de furt. Dar ce sa-i ceri lui Danilet, ca el e cu protestele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *