Skip to content
Politică

Jurnalist Antena3, mesaj cutremurător despre tandemul Udrea- Băsescu

Unul dintre cei mai incisivi jurnaliști ai Antenei3 lansează pe pagina sa de Facebook un mesaj cutremurător despre actuala situație cu care se confruntă Elena Udrea și modul de acțiune decis de fostul Președinte, Traian Băsescu.

Oana Stancu, realizatorul emisiunii ”Exces de putere” de la Antena3 punctează că ce se întâmplă astăzi cu Udrea este o expresie a dreptății, dar nu și al justiției, având în vedere că fosta șefa a PMP este astăzi luată prin prisma faptului că este în război cu un alt protejat al regimului Băsescu.

Iată mesajul integral al Oanei Stancu despre Elena Udrea, Traian Băsescu și regimul politic instaurat de acesta:

”O urâți pe Elena Udrea sau vă e milă de ea?

Zilele acestea, omul care e expresia corupției regimului Băsescu, femeia – tupeu, femeia vulgară cocoțată în cele mai înalte etaje ale puterii, îmbătată de putere și profitând de ea până la abuzuri maxime, trăind din plin roadele dictaturii partenerului ei, distrugând destine, băgând adversari după gratii, ucigând pensionari cu măsuri de austeritate luate doar ca să fure mafia mai mult, acum acest om e la pamânt. Sistemul pe care l-a călărit cu aroganță acum o sfâșie!

Ce i se întâmplă este o expresie a dreptății. A justiției nu, pentru că doamna Udrea nu este luată azi pentru că e justiție corectă în România, ci pentru că e în război cu celălalt protejat al dlui Băsescu, azi cu mult mai puternic decât ea.

Cu toate acestea, o văd azi pentru prima dată pe Elena Udrea ca pe o femeie. Până acum am văzut o creatură feroce, abuzând de sexualitate și vulgaritate, rapace, semânând cu o creatură de filme SF sau de inspirație mitologică.

Azi – femeia slăbită, trădată, abandonată, încasând lovitură după lovitură și asteptându-și sfârșitul în timp ce adevăratul vinovat, cel care i-a dat puterea abuzivă din acești ani, se ascunde sub masă pentru a-și apăra pielea zbârcită și murdară nu mai pare nici vulgară, nici monstruoasă.

Pieptul ei dezgolit mai toată cariera ei publică, acum nu mai are nimic sexual, ci răni vizibile.

În urmă cu câteva luni, am urmărit dezgustată cum i-a cântat lui Băsescu de față cu soția ,,iubitul meu, vino la mine,,. Azi e ceva răscolitor totuși în cântecul ăsta cu versuri de doi lei de cântat prin trenuri în drum spre munte ( Rad si plang si te strig aiurand/ E soare, e ploaie, e cald si e vant / Din somn ma trezesc si tresar speriat / Dar nu-i nimic, doar am visat./ Intind o mana ca o ruga / Intind o mana in desert/ Iubesc si-acuma e naluca / O cert o clipa si o iert. / Sunt intrebari chinuitoare / Tu esti raspunsul lor iubit / Un dor se duce si ma doare / De ce, de ce m-ai parasït? )

Și, în timp ce tușele se estompează în cazul ei, infinit mai tare se îngroașă cele ale Urâțeniei-pământului, acest Băsescu probat de atâtea ori a fi întruchiparea răului absolut, Diavolul însuși, cu mutra schimonosită de atâta venin. Ce n-a făcut acest om în acești ani? A furat, a umilit, a batjocorit, a mințit, a înșelat, a ucis, a distrus vieți! Ce n-a facut?

Păi asta: să dea proba finală a mizeriei sale, a micimii sale, a lașității sale, a absenței oricăror trăsături umane (întotdeauna am crezut că orice om are și binele și răul în el, că până și în cel mai rău individ există o firimitură de ceva bun/ Băsescu dovedește că nu e om, e diavol). Îl văd cum privește fără milă pieptul sângerând la care altă dată rânjea pofticios.

Azi se va uita la televizor cum trupul lovit va fi târât în afara arenei, apoi aruncat unde îi e locul. Se va ridica din fotoliu și își va pune noua mască, cea de bunicuț al nepoțeilor săi drăgălași. Masca de bărbat s-a fărâmat public, iar chipul de șobolan mâncător de hoituri prin tuneluri mizerabile s-a văzut clar, la lumina zilei. Nimeni nu-l va uita vreodată sub oricâte măști se va ascunde se acum înainte!”, a subliniat Oana Stancu pe pagina sa de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *