Jurnalista Ruxandra Matei: Primarul meu de la Sectorul 2 (USR) este un păcălici

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, prezinta realizarile si obiectivele atinse in cei doi ani de mandat, in Bucuresti, 27 octombrie 2022. Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
INQUAM PHOTOS / SABIN CIRSTOVEANU

Jurnalista Ruxandra Matei a lansat o critică aspră la adresa primarului Sectorului 2 (USR), exprimându-și, pe Facebook, dezamăgirea față de performanța acestuia în funcția sa. Ea a spus: „Primarul meu de la Sectorul 2 (USR) este un păcălici. Azi s-a pus pe podul vieții lângă Nicușor, a tras aer în piept, și s-a umflat în pene că a inaugurat un pasaj după 4 ani nenică. În timpul ăsta, dacă ați fi călătorit prin Asia ați fi văzut că pe acolo în 4 ani se ridică cartiere întregi de zgârie nori. Whatever. Ăsta e nivelul păcălicilor de la noi”.

Ea a continuat să critice pasajul inaugurat, menționând problemele de calitate ale acestuia, afirmând: „Pasajul vieții zdrăngăne din toate încheieturile la fiecare mașină care circulă pe el, îmbinările nu sunt bine făcute, i-a terminat fonic pe cei care stau lângă el. În plus, au dispărut locurile de parcare, aproape în tot sectorul. Altele n-a fost în stare să facă. Lumea îl înjură cu nesaț”.

„Sectorul 2 este cel mai murdar și neîngrijit al Bucureștiului, coșuri de gunoi nu pune de peste 3 ani, n-a fost în stare, iar omul abia acum s-a apucat să facă ședințe publice despre mizeria din sector. Abia descoperit-o după 3 ani și jumătate”, a evidențiat jurnalista.

Ruxandra Matei a adăugat că primarul a constatat probleme și în funcționarea site-ului primăriei: „Marele IT-ist de la USR a mai descoperit după 3 ani jumătate că și site-ul primăriei este o varză totală, nu găsești nimic pe el, fiind aproape nefunctional”.

În final, jurnalista a îndemnat oamenii să nu mai voteze „păcălici” în funcții publice, subliniind dezamăgirea față de performanța primarului Sectorului 2.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL