Jurnaliștii NCN România, la masă cu George Simion: „Geoană ne-a dat țeapă”

George Simion, la masă cu jurnaliștii NCN România

Jurnalistul Liviu Alexa povestește, într-o postare pe pagina sa de Facebook, o experiență pe care jurnaliștii NCN România au avut-o în urmă cu ceva timp când George Simion, liderul AUR, a fost invitat la una dintre emisiunile postului de televiziune.

Jurnalistul povestește, în acest context, că NCN România l-a invitat și pe Mircea Geoană să participe la una dintre emisiuni, în calitate de potențial candidat la președinția României, însă, deși a acceptat în primă fază, a ales să „dea țeapă în cel mai politicos mod cu putință”.

Orice intalnire cu George Simion e interesanta. „Nu e cum credeam că e!”, spun mulți.

„In urma cu doua luni, l-am invitat pe Mircea Geoana la NCN Romania sa ne spuna ce planuri are pentru tara. Desi a acceptat in prima faza, a ales sa ne dea teapa in cel mai politicos mod cu putinta, dupa ce ne pregatisem echipament si personal ca sa il primim.

NCN e la Cluj, cel mai important oras al Romaniei dupa Bucuresti, singura televiziune locala din zona, foarte urmarita.

Geoana nu mai are ce sa caute la noi in viitorul apropiat.

Simion a raspuns prompt invitatiei lui Răzvan Dragoș si a stat azi 60 de minute sub, pe bune, un asediu al intrebarilor, cele mai multe dure de tot: despre LGBT, marijuana, pacanele, educatia copiilor nostri. Daca a raspuns bine sau nu, sincer sau nu, veti decide voi luni seara de la ora 20.

Pana atunci, sa va spun ca Simion a luat si masa cu noi, ziaristii, chiar in sediul redactiei noastre.

Noi avem un obicei in “reda”: o data pe saptamana, cineva din NCN gateste pentru toti colegii o masa si ne asezam impreuna in jurul unui blid de mancare ca sa nu uitam ca suntem o familie.

Azi, sotia mea, Mihaela Tamas a gatit fasole frecata cu ceapa calita, carnati de macelarie si carnati unguresti plus salata de ardei kapia copti cu usturoi si ierburi.

Am mancat cu totii linistiti, si nu a contat cine e ziarist sau politician, si sper ca nu va conta nici in viitor, daca Simion va ajunge premier sau presedintele Romaniei, e obligat sa ramana om, asa cum nu au ramas altii in trecut cand s-au vazut pe functii. La masa, in familie, trebuie sa ramanem cu totii oameni.

Ii vom aduce la NCN si pe restul candidatilor la Cotroceni, asta daca vor dori si daca ne vor respecta.

Pana atunci, haideti luni seara la ora 20 pe NCN TV Cluj, voi veti decide daca a meritat!”, scrie jurnalistul.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: