Skip to content
Justitie

Jurnalistul Alexandru Căutiș: DNA-ul trebuie să-l ancheteze pe primarul din Limanu. Sunt singurul jurnalist din România care a câștigat un astfel de proces

Alexandru Cautis/ Facebook

Jurnalistul Alexandru Căutiș anunță „după 3 ani de muncă, sentința definitivă ce impune DNA-ului să ancheteze pe primarul din Limanu pentru corupție și abuz în serviciu”. „Nu știu dacă sunt singurul jurnalist din România care a dat în judecată DNA-ul fiindcă nu și-a făcut treaba pe un caz, dar știu sigur că sunt singurul jurnalist din România care a câștigat un astfel de proces împotriva DNA Constanța”, spune jurnalistul.

Redăm, integral, postarea lui Alexandru Căutiș:

Exclusiv!

După 3 ani de muncă, sentința definitivă ce impune DNA-ului să ancheteze pe primarul din Limanu pentru corupție și abuz în serviciu!

Nu știu dacă sunt singurul jurnalist din România care a dat în judecată DNA-ul fiindcă nu și-a făcut treaba pe un caz, dar știu sigur că sunt singurul jurnalist din România care a câștigat un astfel de proces împotriva DNA Constanța. Aveți în primul comentariu link-ul cu decizia.

Nu am calculat cât am cheltuit din viața mea pentru acest adevăr care trebuie impus: plajele și falezele din România sunt domeniul public al statului român de interes național și nu puteau fi vândute sau a fi închiriate de către primării!!!!

La Limanu avem chiar un caz mai grav. Primarul, deși i s-a impus prin hotărâri de instanță că plaja și faleza NU sunt ale primăriei a dispus de ele cum a vrut (in special in folos propriu). In trei ani am adunat detalii cât pentru trei anchete penale de răsunet. DNA nu a vrut să cunoască acele detalii… Vom vedea de ce… Prin sentința de azi ancheta DNA va trebui completată cu muuuulteee informații și dovezi!

Multumiri multor români de calitate pe care i-am cunoscut în acești ani! Da, foarte mulți români de calitate s-au implicat pentru stoparea acestei hoții generalizate pe litoralul românesc! Mulțumesc în mod special premierului Nicolae Ciucă, ministrului Tanczos Barna, secretarului de stat Mihai Diaconu, șefului IPJ Constanța, Adrian Glugă și multor, multor oameni din subordinea lor sau din alte instituții nesubordonate lor! Se știu ei….

Nu în ultimul rând, tot respectul meu pentru domnul judecător Marius Nastasia!

Prin muncă și cu credință în Dumnezeu se poate înfăptui actul de justiție pământeană!

Vor urma detalii…”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *