Skip to content
Alegeri

Jurnalistul Dan Bucura, fost candidat la alegerile pentru Primăria Sectorului 1: În caz de fraudă, cred ca ideal ar fi să se repete alegerile de la Zero!

psnews.ro

Jurnalistul Dan Bucura, care a candidat la alegerile pentru Primăria Sectorului 1, a reacţionat prompt la anunţul renumărării voturilor, în urma admiterii contestaţiei depuse de PSD.

Breaking news! Premieră în România: se renumără voturile pentru primăria sector 1. Primarul Clotilde Armand nu cred că doarme prea bine în seara asta. Din punctul meu de vedere, în caz de fraudă, cred ca ideal ar fi să se repete alegerile de la Zero!

Dincolo de lipsa de opțiuni pentru primar, vestea e excelentă. Nu de alta, dar sunt convins că și din voturile mele au furat ca în codru. Iar pentru a intra in Consiliul Local mai am nevoie doar de câteva…

Abia aștept să îmi preiau mandatul de consilier local, pentru ca locuitorii acestui sector să aibă pe cineva care chiar să îi reprezinte acolo. Nu de alta, dar de politicieni cred că s-au săturat. Vom șterge pe jos în ședințe cu golanii din acea administrație!„, scrie jurnalistul pe pagina personală de Facebook.

Un procuror de la la Secția Specială pentru investigarea magistraților (SIIJ) a solicitat Poliției renumărarea voturilor de la alegerile locale din 27 septembrie, în urma cărora Clotilde Armand, candidată URS și sprijinită de PNL, a devenit primar al Sectorului 1 al Capitalei, învingându-l în cursa electorală pe candidatul PSD, Dan Tudorache.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *