Skip to content
Societate

Jurnalistul Dan Bucura, reacție tranșantă după crima săvărșită de Mario Iorgulescu: Tatăl inconștient a pus osul la greu la tragedia de azi-noapte!

Jurnalistul Dan Bucura critică într-o postare pe facebook crima săvârșită de Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal. Acesta consideră că ”nenorocirea lui Mario Iorgulescu nu este una făcută cu mâna lui!”, dar și că ”Tatăl inconștient a pus osul la greu la tragedia de azi-noapte! Să îi pui lumea la picioare unui pusti de nici 25 de ani, doar pentru că poți, e o tâmpenie fără margini”.

Mai mult, jurnalistul a reamintit că ”Mario Iorgulescu a fost luat cu mascații și acuzat ca ar fi sechestrat un om care îl reclamase la poliție. Cu greu și relații, tatăl l-a scăpat de pușcărie. Iar ca pedeapsă i-a luat bolid de 300.000 de euro și l-a trimis în lumea mondenă!”.

Redăm postarea integrală:

Părinți care-și nenorocesc copiii. Studiu de caz: Gino Iorgulescu!

Mario, băiatul de doar 24 de ani al boss-ului Ligii de Fotbal a făcut un oribil accident de circulație în noaptea de sâmbătă spre duminică. Nu pe știre vreau sa insist. E caz de manual: beat mort, poate și drogat, beizadeaua a intrat cu limuzina Aston Martin într-un șofer nevinovat, tatăl a doi copii minori, pe care l-a trimis direct pe lumea cealaltă. Mario venea de la o partidă de pocker, pe care o și postase pe Facebook și avea „necazuri” mari în viață : îl părăsise iubita, poate și pierduse la cărți sau tăticul refuzase să îi schimbe bolidul pe anul ăsta. Acum se luptă și el pentru viață, într-un spital de stat.
Nenorocirea lui Mario Iorgulescu nu este una făcută cu mâna lui! O spun brutal și cinic. Tatăl inconștient a pus osul la greu la tragedia de azi-noapte! Să îi pui lumea la picioare unui pusti de nici 25 de ani, doar pentru că poți, e o tâmpenie fără margini. Dacă la asta mai adaugi și ochelarii de cal ai părintelui, ai rețeta ideală pentru dezastru. Acum 3 ani, Mario Iorgulescu a fost luat cu mascații și acuzat ca ar fi sechestrat un om care îl reclamase la poliție. Cu greu și relații, tatăl l-a scăpat de pușcărie. Iar ca pedeapsă i-a luat bolid de 300.000 de euro și l-a trimis în lumea mondenă!
Aș putea spune mai multe despre modelele avute în viață de tânărul Mario. A făcut și el ce a văzut la părinți. Să îi dea Dumnezeu șansa să scape cu viață . Șansă pe care cel spulberat de el nu a avut-o. O șansă care ar trebui să vină la pachet cu ani grei de închisoare, pentru ce a făcut și pentru ce nu a răspuns atâta vreme cât umbrela parentală l-a protejat”, a scris acesta pe facebook.

Reacția lui vine în contextul în care Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost implicat într-un grav accident rutier, care a dus la moartea unui tânăr.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *