Skip to content
Politică

Jurnalistul Dan Bucura, reacție virulentă pe Facebook: Vanghelie conduce în continuare Sectorul 5?

Jurnalistul Dan Bucura a postat pe pagina sa de Facebook un text extrem de virulent, ţintele sale fiind fostul şi actualul primar al Sectorului 5.

În viziunea lui Dan Bucura, Marian Vanghelie și Daniel Florea nu ar fi făcut nimic pentru locuitorii acestui sector, o dovadă în acest sens fiind reacția oamenilor atunci când PSD-iştii au curajul să iasă pe străzi.

Tripleta toxică de la Sector 5! Oferta electorală a ciumei roșii a nenorocit 270.000 de suflete! Și mai vor o turăAnul viitor se fac 20 de ani de administrație roșie în Sectorul 5, cel mai bătut de soartă „arondisment” al Capitalei! Năpasta a venit pe capul oamenilor în 2000, când primarul „care este” a înhățat puterea și n-a mai lăsat-o vreme de 4 mandate! Ar fi luat încă unul, probabil, daca nu l-ar fi găbjit DNA-ul pentru șpăgi de 90 de milioane de euro. Fapte pe care instanța se căznește de 4 ani de zile să le condamne, fără prea mare spor. Vanghelie a batjocorit sectorul, pe care l-a ținut în mizerie, în teroare (încurajând clanurile țigănești și interlopii) și îndatorându-l până la maxim. Investițiile nu se vad pe străzi, dar apar in hârtii. Și în șpăgile de zeci de milioane.. În 2016 a început epoca Daniel Florea, cunoscut și ca primarul „Zero”. Aceleași metehne, aceeași bătaie de joc față de locuitori.”, scrie jurnalistul.

Bucura lasă să se înţeleagă faptul că, de fapt, Vanghelie conduce cu adevărat primăria, forțându-l pe Daniel Florea să îi păstreze oamenii în funcții.

“Daniel Florea a păstrat în primărie o mare parte din garnitura lui Marian Vanghelie. Gurile rele spun că ar fi fost șantajat in acest sens de predecesorul său. Deși neprobat încă, există un scenariu potrivit căruia Florea s-a grăbit să ia șpagă de la cine nu trebuie, ar fi fost filmat și apoi șantajat. Așa că a preferat să nu facă nimic, în afară de ce s-a mișcat pe filiera Vanghelie… O sursa credibila imi spune ca filmari in acest sens ar aparea, in eventualitatea unei noi candidaturi a lui Florea. Surse sigure din PSD îl dau pe Bădulescu drept viitor candidat PSD la sector 5, în vreme ce Florea e total ieșit din cărți. În calitate de slugă a lui Liviu Dragnea, ultimul a fost complet marginalizat de noii pesedisti. De-asta zgârie acum la ușa lui Ponta, sperând să obțină susținere pentru o nouă candidatură. Sau pentru un post eligibil de parlamentar. Dincolo de combinațiile lor politice, rămâne un sector bucureștean complet nenorocit! Un sector în care mustește mizeria, parcările se fac la mișto, locurile de joacă au prețuri exorbitante, blocurile sunt nereabilitate și străzile se asfaltează doar pe hârtie. Și unde legea o fac tot clanurile, cele care finanțează o dată la 4 ani candidatura unui nou ales. Doar oamenii simpli de acolo mai pot schimba acest lucru. Dacă se mobilizează la vot…”, scrie Bucura.

Conform informaţiilor din interiorul PSD, Florea ar fi încercat o reconciliere cu Viorica Dăncilă: “PS: În acest week-end, primarul Florea a încercat o reconciliere cu premierul Dancilă. S-a oferit să meargă pe strazi cu aceasta, în campania electorală la prezidentiale. Cei doi nu doar că au fost huiduiti de alegatorii din sector, dar a fost nevoie de intervenția activului de partid din jur, pentru ca cei doi să nu fie luați la șuturi! Asta e România lor!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *