Jurnalistul Dan Bucura: Selly minte atât de frumos că ai fi tentat să îl crezi

Sursa foto: Dan Bucura

Jurnalistul Dan Bucura a explicat într-o postare pe pagina sa de Facebook „ipocrizia” lui Selly, organizatorul festivalului Beach Please, care „a minţit atât de frumos” când a spus că Andrew Tate, acuzat pentru proxenetism şi viol, nu ar fi fost invitat de el la eveniment.

„Despre ipocrizia lui Selly, organizatorul Beach Please, referitor la promovarea penalului Andrew Tate:
Am fost la festivalul de la Costinești și vă voi explica în câteva cuvinte de ce vă aburește domnul Selly, în povestea cu Andrew Tate, individul urmărit penal pentru proxenetism și viol.
1 – Selly s-a scuzat în fața publicului, spunând că unul din frații Tate a ajuns acolo invitat de rapper-ul american ce a decis să îl bage în show-ul său. Cică el, ca organizator nu a știut ce invitați surpriză aduc vedetele..
2 – Selly minte atât de frumos, că ai fi tentat să îl crezi! Lucrurile din teren îi dau însă teoria peste cap. După apariția sa bizară pe scenă, Andrew Tate a aterizat direct pe scena Ultra Vip. Acolo nu aveai acces decât cu bilet special sau invitație de la organizatori. La Ultra VIP, penalul Tate a stat la canapele, acolo unde consumația minimă era 2000 se euro, nu că asta ar fi fost o problemă pentru vreunul dintre frații Tate.
3 – O să spună unii că poate Andrew își cumpărase singur bilet la Ultra VIP și de-asta nu au știut organizatorii, nu că ar fi fost invitat. Iarăși fals! Tete a venit acolo cu escortă ZIP, firma de pază a festivalului. Iar acea firmă a fost tocmită taman de organizatori și primea dispoziții și solicitări fix de la ei. Deci cineva sus-pus le-a ordonat să conducă oaspetele de „onoare” în zona VIP, după prestația de pe scenă..
-O dată în plus, tânărul Selly se dovedește un mic Pinocchio. Desigur, sunt bani mulți în joc și prejudiciile de imagine pot fi devastatoare pe viitor. Însă, dacă ai făcut niște porcării, e bine totuși să ți le asumi. Aducerea penalului Tete, acuzat inclusiv de exploatare de minori, fix la un festival plin de minori, e chiar mai mult decât o porcărie.”, a scris Bucura pe Facebook.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: