Skip to content
Politică

Jurnalistul Dan Tănasă: Un deputat UDMR cu cetățenie ungară, în Comisia de control a SRI

facebook
" "

În Parlamentul României există demnitari ai statului român care au cetățenie ungară și care au jurat cu mâna pe Constituția Ungariei că vor acționa în interesul Ungariei, anunţă jurnalistul Dan Tănasă pe blogul său.

„Aseară, în timp ce urmăream la Realitatea TV emisiunea moderată de Oreste Teodorescu, am aflat o informație stupefiantă: în Parlamentul României există demnitari ai statului român care au cetățenie ungară și care au jurat cu mâna pe Constituția Ungariei că vor acționa în interesul Ungariei.

" "
" "

Informația halucinantă a fost confirmată de deputatul UDMR Csoma Botond, care a confirmat public că are și cetățenie ungară (în 2018 presa specula că Botond ar avea cetățenie ungară insă informația a fost confirmată abia acum). Iar deputatul UDMR Csoma Botond, cel care a jurat credință Ungariei, este membru în Comisia de control a SRI. Adică un cetățean ungar controlează principalul serviciu secret din România și are acces la informații clasificate care privesc securitatea statului român. De-men-ți-al!!

Deputatul UDMR Csoma Botond, demnitar român care a jurat loialitate Ungariei, a ajuns în Comisia de control a SRI în martie 2018 cu sprijinul PSD și ALDE (detalii aici).

P.S.: Felicitări lui Marius Pașcan, Florin Roman, Petrișor Peiu și lui Bogdan Comaroni pentru faptul că nu au cedat în fața obrăzniciei deputatului UDMR.”, scrie jurnalistul Dan Tănasă.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *