Skip to content
Politică

Jurnalistul de investigații Silviu Mănăstire: Cam asta este stilul lui Maior, etilistul, pardon, elitistul!

facebook.com

Jurnalistul de investigații Silviu Mănăstire, realizator al emisiunii „Dosar de Politician” de la postul de televiziune B1 TV, într-o postare pe pagina de Facebook comentează prezența de vineri dimineață a lui George Maior, fost director al SRI, la Secţia specială pentru anchetarea magistraţilor.

Amintim că George Maior este audiat în dosarul în care fosta şefă DNA Laura Codruţa Kovesi este cercetată în legătură cu extrădarea lui Nicolae Popa.

Silviu Mănăstire amintește în postarea sa că atât timp cât a condus SRI, Maior a pus la dispoziție total și necondiționat serviciul partenerilor americani.

„George Maior a catadicsit pana la urma sa le facă o favoare procurorilor și sa vina la audieri. Vreo trei luni le-a dat cu tifla. Tupeul și aroganta acestui individ sunt proverbiale. Omul are o scârbă de a da explicații, de a raspunde la întrebări de orice fel, este sictirit de toți și de toate. El fiind toată viața lui un angajat la Stat, băgat de taticu’ in Sistem. E genul care transpira prin toți porii disprețul: “ba, amărâților, va fac un favor ca exist pentru voi”. Cam asta este stilul lui Maior, etilistul, pardon, elitistul.

El are o singura valoare de întrebuințare reala, una pe care mi-a spus-o cel care i-a fost șef opt ani, aceea ca, atât timp cât a condus SRI, Maior a pus la dispoziție total și necondiționat serviciul partenerilor americani. Ceea ce in esența nu este rău, modul in care a făcut-o este incorect fata de România. Americanii nu au nevoie de sclavi, dar dacă te comporți ca un sclav nici nu se supăra prea tare pe chestia asta.

Jorj, ca știu ca așa îți spun prietenii, tu nu ai învățat din lecțiile de istorie ale tatălui tău noțiunea de bărbat de stat! Nu te mai pretinde ca ești…”, a scrie jurnalistul.

1 comentariu la “Jurnalistul de investigații Silviu Mănăstire: Cam asta este stilul lui Maior, etilistul, pardon, elitistul!

  1. Ba e foarte rau ce-a comis Jorj, cum adica sa te supui neconditionat unui serviciu secret extern, asta-i inalta tradare, nu conteaza ca esti partener sau nepartener, e o tara straina deci tot tradare este! Hai sa mai citim si Constitutia , daca tot am terminat cu almanahele…….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *