Skip to content
Puterea Știrilor Video

Jurnalistul Lucian Mîndruță, despre cum va vota la alegerile europarlamentare: Ezit între cele două partide!

Featured Video Play Icon

Jurnalistul Lucian Mîndruță, invitat la ediția video ”Puterea Știrilor” a vorbit despre cum va vota la alegerile europarlamentare din 26 mai.

Concret: Mîndruță a susținut că va merge la vot pe 26 mai, însă nu a luat deocmadată o decizie în privința cui îi va acorda votul, jurnalistul ezitând la acest moment între PNL, formațiunea politică la conducerea căreia se află Ludovic Orban și Alianța 2020 USR-PLUS.

„Nu m-am hotărât încă cu cine voi vota la alegerile europarlamentare, dar pot să fiu onest: ezit între  PNL și USR-PLUS, în calitate de cetățean. Ca jurnalist, încerc să fiu cât mai subiectiv cu putință, dar în fiecare zi altfel subiectiv. Să nu fiu propagandit și întotdeauna să fiu receptiv la ideile care sunt în piață. Cred că un jurnalist nu are dreptul să se prezintă obiectiv, avem suflet, avem energii în cap, avem emoții. În același timp nu poți să fii nici dus tot timpul de o idee preconcepută și să nu mai fi deschis la niciun fel de fapte din mediul pe care îl studiezi.

Dacă se întâmplă ceva și mâine aflu ceva rău despre Siegfried Mureșan, cel mai puțin probabil să aflu ceva rău despre el, eu nu o să continui a doua zi pe aceeași direcție. O să încerc să aflu ce s-a întâmplat și o să scriu despre ce s-a întâmplat. Nu despre ce cred eu că ar trebui să creadă oamenii”, a declarat jurnalistul Lucian Mândruță la Puterea Știrilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *