Skip to content
Politică

Jurnalistul Marius Ghilezan, apel după referendum: 3,7 milioane de români au nevoie de un partid și un lider!

Adevarul
" "

Jurnalistul monarhist Marius Ghilezan, expert în campanii electorale și autor al primului Manual de Campanie Electorală din România, a publicat un editorial în România Liberă în care analizează referendumul pentru familie și urmările acestuia.

Analistul politic îi salută pe cei care au votat Da la referendum și lansează un apel legat de necesitatea unui partid politic care să îi reprezinte pe cei 3,7 milioane de Români care „au votat pentru salvarea României, a tradiției și perpetuarea românismului peste tăvălugul vremelnic al sexo-marxismului”.

" "
" "

Redăm în cele ce urmează o parte din ideile pe care Marius Ghilezan le expune în editorial:

„Referendumul de duminică e un sondaj excepțional.

3,7 milioane de alegători nu numai că au votat pentru salvarea României, a tradiției și perpetuarea românismului peste tăvălugul vremelnic al sexo-marxismului, dar au și rezistat unui asalt nemaipomenit al posesorilor de arme speciale de ucidere a ființelor naționale.

Unde mulți văd o înfrângere, eu nu văd decât câștig, virtute și glorie. Cine a câștigat? Săditorii de ură, neomarxiștii, globaliștii? De mâine trebuie să vorbim romengleza? Să acceptăm că viața e un privilegiu dat de saltimbancii istoriei, născuți undeva în tenebrele istoriei, pe Muntele Adevărului, printre veganiști, nudiști, perverționiști și orientaliști? Viața e un dar de la Dumnezeu, care trebuie apărat.

Eu o văd altfel. Ca o înfrângere în victorie.

Jucătorii echipei tradiționaliștilor au intrat în teren într-un cor de huiduieli. Au avut curajul să lupte în tricourile naționalei. S-au expus oprobiului și injuriilor nepoților duși cu pluta de cea mai mare mizerie ideologizantă a secolului prezent.

3,7 milioane de romàni s-au identificat ca membri, din păcate, a unei echipe minoritare, dar care prin găsirea unui lider și a unui partid conservator poate fi laureata de mâine.

Cine își asumă rolul de antrenor al celei mai mari echipe a tradiționaliștilor acela va fi noul Moise al unui popor umil, dar care cu greu s-a lăsat stăpânit”.

CITIȚI AICI ARTICOLUL ÎN VARIANTĂ INTEGRALĂ

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *