Skip to content
Puterea Știrilor Video

Jurnalistul Oreste Teodorescu, mesaj de Crăciun: Să punem umăr la umăr și să ridicăm România din genunchi și din mocirlă

Jurnalistul Oreste Teodorescu a transmis, în exclusivitate pentru PSnews.ro, un mesaj cu ocazia Crăciunului și al Anului Nou, tuturor românilor.

”Am închis un Centenar nu foarte fericit pentru nația și țara noastră, dar am deschis imediat un altul. Sunt convins că tot ceea ce va urma să ni se întâmple în următoarea 100 de ani depinde de acțiunile, credințele și deciziile noastre de astăzi.

Vreau să vă urez tuturor un Crăciun fericit, un An Nou așa cum vi-l doriți, și fie ca foarte de curând să punem umăr la umăr și să ridicăm România din genunchi și din mocirlă”.

Urmăriți mai jos urarea lui Oreste Teodorescu:

 

5 comentarii la “Jurnalistul Oreste Teodorescu, mesaj de Crăciun: Să punem umăr la umăr și să ridicăm România din genunchi și din mocirlă

  1. Foarte frumos, sa speram ca romanii si Romania vor gasi calea spre un viitor normal de stat european, civilizat. Tocmai de aceea domnule Teodorescu v-as ruga, chiar de Va vine greu, s-o lasati mai moale cu credinta mai ales cu cea ortodoxa. DOAMNE AJUTA trebuie schimbat, daca tot ne rugam, in DOAMNE DA-MI (DA-NE) PUTERE sa ne ajutam singuri, sa ne ajutam uniti fiind. Poate analizati oadata mai exact Biserica Ortodoxa Romana cu cea Unita cu Roma, lupta si realizarile celor doua in untimele 3 secole si ceva.
    Toate bune pentru cei din Romania, pentru toti de oriunde, pentru 2019!

  2. De acord cu Oreste.Dar fara promovarea noului cuplu de ceausesti ai Romaniei,alina maria si nicolae binder,ca solutie morala a actualei clase politice cand deja „semnalul” imoralitatii lor l-au aratat in public cand s-au intors cu partea dorsala catre corul care intona Imnul Regal,simbol al regalitatiii romanesti.Sa avem puterea de nu face compromisuri cand cladim viitorul acestei natiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *