Skip to content
Politică

Jurnalistul Radu Tudor, izbucnire de indignare față de Nichita, primarul Iașiului: Ceva de balamuc! Sigur n-are toate țiglele pe casă!

" "

Prezent joi seară în platourile Antena 3, în emisiunea ”Ediție specială”, moderată de Dana Grecu, jurnalistul Radu Tudor a realizat o retrospectivă a faptelor neobișnuite de care se leagă numele edilului suspendat al Iașiului.

Jurnalistul a amintit dosarele penale de care se leagă numele lui Gheorghe Nichita, inclusiv despre scandalul cu amanta primarului suspendat, Adina Samson: „Sunt uimit, fascinat de personajul acesta, Nichita. Personajul asta care, inteleg ca e primar de Iasi si mare lider PSD, unul dintre scandalurile a fost ca a ras 100 de tei din zona istorica a Iasiului. Am zis, mai asta care taie teii lui Eminescu, sigur n-are toate tiglele pe casa! Nu se poate asa ceva! Totusi, vorbim de un mare simbol national (…)A taiat teiul lui Eminescu si a pus salcam japonez?”, a arătat Tudor.

" "

„Eu spun ce am auzit de personaj ca mi se pare plecat de acasa. Apoi am inteles ca avut niste contracte de asfaltari de vreo 3-4- milioane euro, ca a ras toate bulevardele si ca a lasat niste gropi (…). Apoi vad poveste asta cu amanta. Folosea Politia Locală sa supravegheze, sa terorizeze amanta, ca el voia si aia nu voia. Ceva de balamuc! Omul in mod evident are o predispozitie catre abuz, catre comportament care nu corespunde niciunei minime norme romanesti. Acum il vad in povestea asta cu 10 % (referitor la mita din dosarul UTI în care este implicat și Nichita- n.r.) . Cate locuri trebuie sa iasa la iveala ca un individ din asta sa se dea la o parte?”, s-a întrebat jurnalistul.

Pe de altă parte, Radu Tudor a declarat că nu înțelege de ce Nichita mai este susținut de PSD în ciuda lucrurilor în care este implicat și a acuzelor care gravitează în jurul său: „Exista indivizi din partide care sunt osificati in scaune, au luat forma scaunului si cand ii vezi asa umbla pe strada, de 8 ani, de 10 ani primar, dar mai du-te, nene, si lasa-ne in pace ca ne-am saturat! Oameni de genul asta se pot preta la orice. Eu cand il vad in seara asta pe Nichita (…) imi aduc aminte de toate celelalte (…) zau daca e in regula ce se intampla in seara asta. Si noi suntem interfata problemelor pe care ni se sesizeaza cetatenii!”, a conchis Radu Tudor.

„Sunt foarte multi ticniti in functii importante in statul roman! Eu sunt indignat de faptul ca de 4 ani de zile trateaza orasul ala ca pe dormitorul lor.”, a mai punctat Tudor referitor la modul abuziv în care a tratat Nichita orașul Iași și locuitorii săi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *