Skip to content
Politică Puterea Știrilor

Jurnalistul Rareș Bogdan, la Puterea Știrilor

Jurnalistul Rareș Bogdan, realizator al emisiunii ”Jocuri de putere” de la postul de televiziune Realitatea TV, este invitat miercuri, 23 ianuarie la emisiunea Puterea Știrilor, moderată de redactorul-șef PSNews.roMarinela Angheluș.

Revenim cu materialul video.

11 comentarii la “Jurnalistul Rareș Bogdan, la Puterea Știrilor

  1. Sa ma mai lase jurnalistii astia de mare anvergura, care latra toata ziua despre adevar si informare corecta, dar cand ii implori sa dea publicitatii o mizerie a statului sau a institutiilor lui, sa dezvaluie hotiile statului facute propriilor cetateni, sa dezvaluie complicitatile institutiilor statului in tinerea omertei pe abuzurile facute de una sau alta dintre ele, atunci se prefac ca nu vad si nu aud.
    I-am trimis timp de 2 ani zeci, poate sute, de emailuri prin care l-am rugat sa ne ajute in dezvaluirea raptului primelor de stat la contractele cu bancile pentru locuinte facut de stat prin Curtea de Conturi, Guvern si BNR. Ati vazut ceva? Eu nu. Si inca ceva: toate televiziunile sunt la fel in acesta privinta.
    In 4 ani nimeni n-a facut nimic pentru noi.

  2. Ai ce sa urmărești, ascultându-l pe Dl. Rareș ampreuna cu invitații sai, poți spune ca mai sunt șanse ca România (sunt convins) sa revină pe parcursul democrației.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *