Skip to content
Societate

Jurnalistul Silviu Mănăstire: Dacă Joe Biden câștigă alegerile, vom deveni o mică provincie germano-chineză

facebook

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, jurnalistul de investigații Silviu Mănăstire scrie că, dacă Donald Trump va reuși să obțină un nou mandat la Casa Albă, „toți politicienii români “iubitori de China” vor fi scoși din priză”, însă dacă învinge Biden „atunci vom deveni o mică provincie germano- chineza”.

„Hunter Biden la “vânătoare” de afaceri la București.
Afaceri imobiliare de miliarde cu chinezi acuzați de spionaj. Oare ce au păzit băieții de la SRI?
Ținta este compania de energie CEFC China Energy, băgată in România in diverse combinații. Nu uitați că guvernele PSD au semnat memorandumul pentru reactoarele 3 și 4 cu o societate chineza, “sora CEFC”, și un alt memorandum cu Huawei pe tehnologie și 5 G.
Dacă Trump câștiga, toți politicienii romani “iubitori de China” vor fi scosi din priza, dacă învinge Biden atunci vom deveni o mică provincie germano- chineza”, scrie Silviu Mănăstire pe Dosar de Politician.

Remarca jurnalistului vine după ce PS News a scris miercuri despre scandalul monstru din Statele Unite, în care este implicat Hunter Biden, fiul candidatului democrat la președinția SUA, Joe Biden. Potrivit documentelor făcute publice de către Tony Bobulinski, fostul partener de afaceri al lui Hunter Biden, planul de afaceri al grupului din jurul lui Hunter Biden includea un parteneriat în România cu Puiu Popoviciu și o corporație chineză.

Planul de afaceri, datat aprilie 2017, nu a fost totuși niciodată pus în practică. Asta pentru că Puiu Popoviciu a fost condamnat definitiv la  ani de închisoare în dosarul Băneasa, condamnare venită în august 2018. S-ar părea că Popoviciu împreună cu aleși oameni de afaceri români cu probleme în justiție, folosindu-se de relațiile cu Hunter Biden, fiul vicepreședintelui Joe Biden la vremea respectivă, au încercat să convingă mai mulți congresmeni americani că sunt victimele unor abuzuri. Popoviciu s-a refugiat la Londra pentru a evita executare pedepsei, dar a fost prins, iar între timp se judecă extrădarea sa. Rudy Giuliani declara la sfârșitul lunii mai 2019 despre colaborarea lui Hunter Biden cu Gabriel Popoviciu că este „un caz care cere să fie investigat”.

DETALII AICI: VIDEO Noi detalii în scandalul privind afacerile lui Hunter Biden. Tony Bobulinski, partenerul de afaceri al lui Biden, confirmă că a fost în București

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *