Skip to content
Politică

Jurnalistul Silviu Mănăstire dezvăluie ultima mârșăvie a USR: vrea crearea unui val anti-Iohannis în rândul comunității LGBTQ+

Facebook

Silviu Mănăstire, jurnalist de investigații și moderator al emisiunii „Dosar de Politician”, de la postul de televiziune B1 TV, descoase ițele unei manipulări politice în spatele căreia se află Dan Barna și implicit USR.

Moderatorul emisiunii Dosar de Politician, într-o nouă postare pe pagina oficială, pune cap la cap indiciile care conturează povestea unei manipulări politice în care este atrasă, din nou, comunitatea LGBTQ+, și care este orchestrată de USR-iști, care potrivit lui Silviu Mănăstire, vor să creeze un val anti-Iohannis în rândul comunității.

" "
" "

Redăm integral postarea lui Silviu Mănăstire

„Ce s-a întâmplat? Ca sa își mai traga niște bani de pe proiecte un anume Vlad Visky de la fundația Mozaiq declara plin de revolta stângistă, pentru un documentar Netflix( The Family), ca de trei ani in România cazurile de discriminarea a comunității legibitque plus au crescut exponențial, ca este o mare problema deja, ca “extremiștii conservatori” sunt gata sa termine comunitatea. Este genul de declarație după care involuntar te freci la ochi.

Bai, ce se întâmpla in România? Suntem din nou băgați pe tzeava pe Netflix! Văd bine? Aud bine? Ce vorbește băiatul asta Viky? Apoi, normal, pui mana și te documentezi.

Exista un asemenea val de discriminare a minorităților sexuale in România? Normal ca nu exista. Pentru jurnaliști este simplu: urmărind agenda publica a subiectelor zilnice din ultimii ani nu exista niciun scandal de discriminare pe teme de orientare sexuală. Pentru ca dacă ar fi fost asemenea cazuri revoltătoare ar fi avut grija comunitatea sa le “promoveze” in mass media. In România nu este indicat nici sa te uiți urat la ei pe strada când își fac tradiționalele marșuri darmite sa încerci sa ii discriminezi. Ceea ce din capul locului trebuie spus ca este/ ar fi o porcărie. Niciun fel de discriminare nu este acceptabila! Fiecare face ce vrea cu corpul lui și cu mintea lui, atât timp cât nu încalcă drepturile celorlalți! Pentru ca libertatea ta ca individ se sfârșește când începe libertatea celuilalt de lângă tine…

Atunci de ce face scandal Visky de la Mozaiq? Inafara de nevoia de finanțari. Pentru ca avea un război cu aia de la Coaliția pentru Familie pe tema interzicerii căsătoriei persoanelor de același sex (știți, referendumul in care și-a băgat mustața Dragnea). De aceea ii luaseră cei de la Netflix declarația șefului Mozaiq: sa facă propaganda anti CFP. Cei de la Netflix fiind interesați sa ii execute pe conservatorii evanghelici din Congresul SUA. Care sunt aliații lui Trump, Netflix având o agenda politica de stânga recunoscuta: sunt alegeri prezidentiale in 2020, fiecare parte cu interesele și combinațiile lor.

După apariția de acum câteva zile a documentarului Netflix filmat la București in toamna anului trecut subiectul a fost ridicat de Caramitru Jr. și transformat in muniție politica a USR împotriva lui Iohannis.

Realitatea este ca useristii vor sa creeze un val anti Iohannis in rândul comunității legibitque plus. Asta e miza! De aceea zicea Caramitru Jr. ca candidatura 😀 lui Iohannis este terminată( sic!).

Și mai bănuiesc ca Barna și Caramitru Jr. le-au promis ca dacă ajung la putere vor iniția legea casătoriilor intre persoanele de același sex și apoi posibilitatea de a adopta copii (si de a concepe copii in interiorul familiei legibitque). Acesta ar fi trocul politic: voturile comunității pentru Barna apoi legi și favoruri pentru ei. Ceea ce nu este deloc anormal, așa se face in politica peste tot in lume.

Da, dar dacă acesta este planul nu mai inventați povesti ca va linșează majoritarii pe strada ca pe timpul Inchiziției. Este o imbecilitate! Liderii legibitque plus sa își asume susținerea pentru Barna, nu se supăra nimeni … transparent, pe fata, cum va place sa cereți sa fiți tratati de societate”.

1 comentariu la “Jurnalistul Silviu Mănăstire dezvăluie ultima mârșăvie a USR: vrea crearea unui val anti-Iohannis în rândul comunității LGBTQ+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *