Skip to content
Politică

Jurnalistul Silviu Mănăstire: ”Postacii pluseriști, cei mai agresivi și îndobitociți”

Jurnalistul Silviu Mănăstire preia, pe pagina de Facebook a emisiunii ”Dosar de politician”, un articol semnat de Cristian Tudor Popescu, în care gazetarul îl critică dur pe Nicușor Dan după ce acesta a ales să garanteze personal, către angajații Primăriei Sector 4, pentru afaceristul care a furat spațiul verde din parcul Orășelul Copiilor și a construit ilegal un restaurant, fără autorizație.

Silviu Mănăstire e ironic și spune că ”după acest text, vom descoperi că CTP este un ticălos fără margini vândut pesediștilor, un om mizerabil”.

Jurnalistul se așteaptă, însă, și la un atac din partea ”postacilor pluseriști”, după ce a preluat articolul lui Cristian Tudor Popescu.

”Ca și în “cazul Clotilde Armand”, nu voi șterge de pe pagină comentariile injurioase ale postacilor pluseriști, cei mai agresivi și îndobitociți.

Neomarxiștii au cale liberă în Românica: cine nu este cu noi, cine îndrăznește să pună întrebări sau să ne critice, acela este decretat dușman al poporului și partidului PLUSR, și va fi călcat în picioare și terfelit!”, scrie Silviu Mănăstire.

Într-un articol publicat pe platforma republica.ro, jurnalistul Cristian Tudor Popescu spune că înregistrarea în care apare Nicușor Dan apărându-l pe ”bișnițmanul” Câine, în dauna bucureștenilor este una care îi dă de gândit. CTP arată că Nicușor Dan și-a încălcat principiile atunci când apără demolarea unei ”cârciumi” în dauna unui parc al cetățenilor.

Nu știu cât de ilegal este ce-a făcut dl matematician Nicușor Dan. Însă modul în care se apără îmi dă mult de gândit. A rezolvat abuzul comis de către primăria sector 4 asupra unui bucureștean? Era de datoria lui ca deputat? A acționat ca reprezentant și mediator pentru popor? (…)

Dl Dan s-a implicat, a mediat și a soluționat toate problemele fiecărui simplu bucureștean îmbolnăvit de poluare sau de microbii din spitale, adus de trafic cu nervii la pământ, jefuit de fisc cu reglementări absurde și birocrație, rămas fără Euthyrox, fără căldură și apă caldă, fără slujbă din pricina pandemiei. Adică, niște mizilicuri. Și îi rămăsese această chestiune teribilă, apăsătoare ca o lespede, care umplea de mâhnire sufletele bucureștenilor – dispariția cârciumii lui Mitrache. Săracul dom` Mitrache, de unde să aibă el bani de avocat, ca să meargă la Tribunal? L-a dus de mână deputatul Dan la Avocatul Poporului”, scrie Cristian Tudor Popescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *