Skip to content
Politică

Jurnalistul Silviu Mănăstire, război total cu Tolontan: ”A sifonat bani din Cipru, din firmele offshore ale lui Dan Voiculescu”

Jurnalistul Silviu Mănăstire reacționează, pe pagina de Facebook a emisiunii ”Dosar de politician”, după ce a fost acuzat de Cătălin Tolontan, în ”Libertatea”, că ar fi luat bani de la primării în campania electorală.

Mănăstire susține că Tolontan este cel care a luat, de fapt, bani de la Primăria Capitalei, adică de la Gabriela Firea, și că, la fel ca fostul primar general, ziaristul de la ”Libertatea” ar fi a ”sifonat bani din Cipru, din firmele offshore ale lui Dan Voiculescu”.

”Pe Tolontan îl mănâncă între urechi. Mie îmi place războiul acesta public cu el. El produce junk la Libertatea de dimineața pana seara, chiloțăreală ieftină, dar dă lecții de deontologie și moralitate.

Tolontan este isterizat ca am aflat că a interacționat foarte strâns cu Mitrache Câine. O relație care, încet- încet, va ieși mai pregnant la suprafață. Un deontolog foarte apropiat de interlopi. Acestea sunt fapte, le știe și Tolontan, nu opinii sau texte scremute, așa cum produce el.

Pe Tolontan îl cunosc bine din relatările oamenilor care au făcut concedii cu el, prieteni de-o viața, îi știu apucăturile și năravurile, defectele, dar și calitățile. Omul e frustrat pe viață, pe lipsa lui de talent. Până la urmă este totuși un jurnalist sportiv care a numărat cornere, dar și-a putut depăși condiția.

Tolontan nu știe, dar la Biblioteca Națională încă există ediții ale ziarului ”Românul”, primul ziar în care a semnat “ofițerește” texte de propagandă pentru Vechea Securitate. Acest ziar, ”Românul”, era înființat de ofițeri ai Securității.

Voi prezenta public și contractele pe bani publici pe care Libertatea le-a încasat cu mantă de la Primăria Capitalei, adică de la Firea. La fel ca și Firea, Tolontan a sifonat bani din Cipru, din firmele offshore ale lui Dan Voiculescu. Dar el continuă să pozeze în fată mare.

Până atunci, Tolontan să explice public ce a discutat cu Mitrache Câine, interlopul din parcul Orășelul Copiilor. A luat bani de la Câine pentru a produce “dezvăluiri”?

Hai sictir, Tolontan!”, scrie Silviu Mănăstire.

Pe Tolontan îl mănâncă intre urechi. Mie îmi place războiul acesta public cu el. El produce junk la Libertatea de dimineața pana seara, chilotareala ieftină, dar da lecții de deontologie și moralitate.Tolontan este isterizat ca am aflat ca a interacționat foarte strâns cu Mitrache Câine. O relație care, încet- încet, va ieși mai pregnant la suprafața. Un deontolog foarte apropiat de interlopi. Acestea sunt fapte, le știe și Tolontan, nu opinii sau texte scremute așa cum produce el. Pe Tolontan îl cunosc bine din relatările oamenilor care au făcut concedii cu el, prieteni de-o viața, ii știut apucăturile și năravurile, defectele dar și calitatile. Omul e frustrat pe viața, pe lipsa lui de talent. Pana la urma este totuși un jurnalist sportiv care a numărat cornere dar și-a putut depăși condiția. Tolontan nu știe, dar la Biblioteca Naționala inca exista ediții ale ziarului Romanul, primul ziar în care a semnat “ofițerește” texte de propaganda pentru Vechea Securitate. Acest ziar, Romanul, era înființat de ofițeri ai Securității.Voi prezenta public și contractele pe bani publici pe care Libertatea le-a încasat cu manta de la Primăria Capitalei, adică de la Firea. La fel ca și Firea, Tolontan a sifonat bani din Cipru, din firmele offshore ale lui Dan Voiculescu. Dar el continua sa pozeze in fata mare. Pana atunci Tolontan sa explice public ce a discutat cu Mitrache Câine, interlopul din parcul Orășelul Copiilor. A luat bani de la Câine pentru a produce “dezvăluiri”?Hai sictir, Tolontan!

Publicată de Dosar de Politician pe Marţi, 29 septembrie 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *