Skip to content
Politică

Jurnalistul Stelian Negrea: USR Braşov ştia de la început că plăteşte chirie concubinei primarului Coliban

facebook

Jurnalistul Stelian Negrea susține, într-o postare pe Facebook, că USR Braşov, care a plătit chirie mai bine de un an către concubina primarului Allen Coliban, demonstrează printr-un comunicat de presă că ştia de la bun început de contract.

“Cum te îngroapă mai rău un comunicat de presă când vrei să palmezi adevărul în plină zi.

USR Brașov a plătit vreun an de zile chirie pentru sediul partidului către concubina actualului primar al Brașovului, Allen Coliban.

În loc să-și ceară scuze, că au dat bani publici către concubina/partenera de viață a unui oficial al partidului, USR Brașov alege să facă o istorie a respectivului contract care-i îngroapă și mai mult și arată că au știut de la bun început ce au făcut. Ba chiar la finalul comunicatului, USR Brașov dă o scatoalcă tuturor, care s-au informat din presa locală mârșavă care a adus în atenția opiniei publice situațiunea, îndemnându-i să se informeze numai din surse oficiale. Absolut epic!”, scrie jurnalistul pe contul său de Facebook.

El a adus în atenţie un alt episod în care a fost implicată concubina primarului USR-ist:

Țin minte că eram într-o emisiune pe B1 iar aceeași concubină a aceluiași primar era acuzată de oponenții politici că i-au trimis pur și simplu autoritățile de control peste ei pentru că au supărat-o pe concubina primarului.

Evident ofuscat, primarul n-a răspuns la acuzații ci ne-a certat cum de l-am sunat să-l luăm la întrebări fără să-i fi adus la cunoștință întrebările în prealabil.

După care tot USR-iștii se plăng că vin cefele late de la AUR peste ei în primărie să o pună de o mahala. Asta după ce anterior în Parlament votaseră cot la cot moțiuni de cenzură”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *