Kamala Harris intervievează șase potențiali vicepreședinți în acest weekend

Sursa foto: Facebook

Kamala Harris intervievează o jumătate de duzină de potențiali vicepreședinți în acest weekend, înaintea unui anunț oficial și a unui turneu în care se presupune că îl va avea alături pe noul candidat la această funcție, scrie HuffPost.

Lista ei de interviuri îi include pe guvernatorii Andy Beshear din Kentucky, J.B. Pritzker din Illinois, Josh Shapiro din Pennsylvania și Tim Walz din Minnesota, precum și pe senatorul Mark Kelly din Arizona și pe secretarul transporturilor Pete Buttigieg, potrivit a două persoane care cunosc procesul de selecție al lui Harris.

Shapiro și Kelly au fost considerați printre principalii candidați în timpul procesului de selecție, care a început acum câteva zile cu verificarea a aproximativ o duzină de nume. Unii s-au retras public din discuție, cum ar fi guvernatorul Carolinei de Nord, Roy Cooper, care este apropiat de Harris din perioada în care au fost procurori generali ai statului, dar care și-a exprimat îngrijorarea cu privire la călătoriile regulate în afara statului dacă ar fi pe lista națională democrată.

Termenul limită pentru alegerea unui contracandidat este efectiv marți, când Harris va lansa un turneu în șapte state-cheie, începând cu Philadelphia.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: