Kamala Harris și Joe Biden vor începe campania împreună. E prima deplasare a președintelui SUA

Sursă foto: Facebook/ Joe Biden

Kamala Harris şi Joe Biden vor avea, săptămâna viitoare, prima lor deplasare comună de campanie după ce preşedintele democrat şi-a anunţat retragerea din competiția prezidenţială americană împotriva lui Donald Trump, relatează AFP preluată de News.ro.

Joe Biden, care şi-a promovat bilanţul din ultimele luni ale mandatului şi care o susţine pe vicepreşedinta SUA în postura de candidată la prezidențiale, urmează să apară alături de Kamala Harris  la un eveniment organizat la 15 august în statul Maryland, în apropiere de Washington.

El va vorbi „despre progresele pe care le fac în vederea reducerii costurilor poporului american”, arată un comunicat de presă de la Casa Albă, care adaugă că alte detalii urmează să fie anunțate ulterior. Inflaţia rămâne un punct slab al democraţilor, care se află la putere înaintea alegerilor din noiembrie.

Kamala Harris a dat un impuls taberei democrate, după ce Biden a anunţat că se retrage în urma unei dezbateri dezastruoase cu Trump care a provocat îngrijorări cu privire la vârsta şi acuitatea sa mentală.

Prima femeie de culoare şi de origine sud-asiatică vicepreşedintă din istoria Statelor Unite a organizat o serie de adunări care au atras mulți oameni. Harris a strâns o sumă-record din donaţii şi a șters avansul fostului preşedinte republican în sondaje.

Citește mai mult AICI

 

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: