Kelemen Hunor: Anunţul lui Klaus Iohannis privind candidatura la şefia NATO nu a fost o surpriză pentru nimeni

Sursă foto: Facebook / Kelemen Hunor

Când doi se ceartă nu trebuie să mire pe nimeni că ar putea câștiga un al treilea. Prezent la PRIM PLAN, preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, nu a exclus varianta ca Mark Rutte şi Klaus Iohannis, să nu ajungă la şefia NATO. Câştigătorul surpriză ar putea veni din Estonia.

Care ar fi atuurile celor trei candidaţi, spune, în exclusivitate pentru TVR, şeful UDMR.

Era de așteptat să vină și președintele României în fața românilor și să spună ce gânduri are în continuare, după ce își termină mandatul, nu a fost o surpriză pentru nimeni. Mai departe urmează negocieri, pentru că acolo nu se votează cu majoritate trebuie un consens, a explicat șeful UDMR.

Cel puțin în acest moment există doi candidați puternici – Mark Rutte și Klaus Iohannis și deocamdată există trei patru state – SUA, Marea Britanie, Franța și Germania, dacă nu mă înșel, așteptăm să vedem anunțul și pentru a-l susține pe Klaus Iohannis. De foarte multe ori când sunt doi candidați puternici e posibil să te aștepți la o surpriză, și vină a treia candidatură să formeze un consens în jurul candidaturii surpriză, a arătat Kelemen Hunor.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: