Skip to content
Politică

Kelemen Hunor dă de gândit PSD-ului

 Kelemen Hunor, președintele UDMR dă de gândit PSD-ului și afirmă că este, „în principiu, reticent  faţă de proiectul ordonanţei privind aleşii locali, dar dacă există argumente, se poate discuta”.

„Nu am discutat în coaliţie acest lucru. Săptămâna trecută ne-am întâlnit în şedinţa de Guvern. Peste o oră ne vom întâlni din nou şi aştept să fie o discuţie. Eu sunt, în principiu, reticent faţă de o astfel de iniţiativă, dar, dacă există argumente, putem discuta. Nu e o problemă’, a spus Kelemen Hunor, marţi, Parlament. 

Hunor vede posibilitatea de a migra în toate partidele ca pe o boală a vieții politice, iar la UDMR această migrare nu a existat. 
„Eu personal sunt reticent şi am spus, de foarte multe ori, că o problemă gravă, o boală a vieţii politice, este această posibilitate de a migra în toate partidele. Poate că noi suntem exceptaţi de acest flagel. Noi nu am primit, noi nu am dat la alte partide politicieni. Deci, la noi, această migraţie nu a existat’, a transmis președintele UDMR. 

1 comentariu la “Kelemen Hunor dă de gândit PSD-ului

  1. Acest KELEMEN hungaria– nemedaliat– poate da de gandit doar acelor agenti ai serviciilor rusesti care finanteaza campania anti romaneasca . Sa speram ca si in ROMANIA sa se resprcte CONSTITUTIA .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *