Skip to content
Politică

Kelemen Hunor despre susținerea Guvernului: Nu există nici o înțelegere

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a discutat în cadrul interviului acordat B1 TV despre susținerea actualului Guvern condus de Victor Ponta. Hunor a precizat că „nu facem parte din majoritate, nu există nici o înțelegere, nici de susținere parlamentară, nici de altă natură”.

„Eu am avut o promisiune care era și o promisiune de bun simț, când am ieșit noi de la guvernare. Am ieșit luând noi această decizie, nu am fost dați afară, cu coada între picioare și am spus că la investitura guvernului veți avea votul nostru. Aici a fost și o discuție cu Victor Ponta, fiindcă nu avea el nevoie în acel moment nevoie de…dacă noi asiguram o discuție de susținere cu Dan Diaconescu..eu am înțeles. El a mers pe programul cu care noi am intrat la guvernare. Și la buget am spus că vom susține bugetul, fiindcă nu am vrut să se amâne.

Pentru 2015 nu am făcut nici o înțelegere. Nu facem parte din majoritate, nu există nici o înțelegere, nici de susținere parlamentară, nici de altă natură”.

Întrebat dacă a avut vreo discuție cu Victor Ponta, liderul UDMR a spus că a avut „două, trei, discuți cu Victor Ponta, foarte, foarte scurte. Noi discutăm, nu suntem dușmani, nu suntem competitori. Am discutat și când eram noi la guvernare, și el în opoziție. Am discutat cu toți liderii și cu toate partidele democratice. Din acest punct de vedere eu cred că de fiecare dată am fost corect și normal. Într-o țară democratică normală trebuie să porți discuții și dacă este în opoziție, și dacă ești la guvernare, cu cei care sunt de cealaltă parte a baricadei. Și astăzi am discutat la telefon cu Victor Ponta, care m-a întrebat ce facem pentru Curtea Constituțională, i-am spus că o vom vota pe doamna Neagoe. Asta a fost discuția noastră, alte discuții nu au existat, despre guvern, despre Parlament”.

Sursa foto: jurnalul.ro

1 comentariu la “Kelemen Hunor despre susținerea Guvernului: Nu există nici o înțelegere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *