Skip to content
Politică

Kelemen Hunor, despre tema ofițerului acoperit

Kelemen Hunor, candidatul UDMR la prezidențiale, consideră că tema lansată de președintele Traian Băsescu cu privire la Victor Ponta este una electorală.

„Dacă ar fi făcut această afirmație domnul președinte acum două luni, acum un an și jumătate sau eventual în 2012, când l-a numit prima dată pe Victor Ponta în funcția de prim-ministru, atunci aș fi zis că trebuie să vedem care este adevărul și cu documente. În campania electorală consider că este o temă electorală și nu am văzut dovezi, pentru că nu este o dovadă să spui că așa ai văzut, așa ai auzit, trebuie să vii totuși cu niște dovezi. El (Traian Băsescu n.r.) spune că a fost ofițer acoperit, Victor Ponta zice că nu a fost ofițer acoperit”, a declarat Kelemen Hunor.

Kelemen Hunor a adăugat că, „din păcate”, se discută despre teme lansate „care nu au nicio legătură cu viitorul României, cu proiectul de țară, cu o viziune despre viitorul României”.

Întrebat de când crede că deține Traian Băsescu aceste informații, liderul UDMR a spus că nu știe acest lucru, dar face „pur și simplu deducții logice”.

„Vorbea la un moment dat (n.r. Traian Băsescu), acum două luni de zile, de un posibil candidat care are o povară, un astfel de bagaj pe spate, dar nu a spus cine. Ne spune doar când crede el că va veni momentul. Trebuia să spună atunci”, a mai afirmat Kelemen Hunor.

1 comentariu la “Kelemen Hunor, despre tema ofițerului acoperit

  1. Sa spunem ca Victor Ponta ar fi fost ofiter sub acoperire! Atata timp cat legea este de partea lui si anume sa nu dezvaluie numele celor care au facut astfel de servicii, Ponta este decat o victima…”Hotul neprins, negustor cinstit!”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *