Kelemen Hunor: Diana Şoşoacă şi George Simion nu cresc, s-au oprit undeva la 20% şi nu au cum să ajungă la guvernare

Sursă foto: Facebook / Kelemen Hunor

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, despre Diana Şoşoacă şi George Simion: Ei nu mai cresc, s-au oprit undeva la 20% şi cam acolo cred că trebuie să rămână deci nu au cum să ajungă la guvernare. România nu îşi permite o astfel de aventură.

”Nu vor ajunge, nu au cum, este exclus. România nu îşi permite o astfel de aventură, o aventură de acest gen. Este exclus”, a spus preşedintele UDMR, la Digi24, despre liderul AUR, George Simion şi Diana Şoşoacă, el arătând că ”probabil vor avea un rezultat bun dar nu va fi un rezultat care să îi aducă la guvernare”.

Preşedintele UDMR a menţionat că, ”dacă ne uităm la realitatea sondajelor şi din societate, ei, de la 9% sau 10%, cu cât au intrat în Parlament, acum sunt măsuraţi la aproximativ 20%, deci în trei ani şi un pic şi-au dublat susţinerea politică”.

”Probabil cam ăsta e trendul, cam s-a oprit din toamna anului trecut. Ei nu mai cresc, s-au oprit undeva la 20% şi cam acolo cred că trebuie să rămână deci nu au cum să ajungă la guvernare”, a mai spus Kelemen Hunor.

Întrebat dacă cei doi, Diana Şoşoacă şi George Simion, sunt oamenii Rusiei, preşedintele UDMR a arătat că ”pot fi, aşa cum se comportă dar el nu are dovezi”. ”Eu pot să fac declaraţii politice, eu spun că sunt oameni periculoşi pentru România”, a mai arătat el.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL