Skip to content
Politică

Kelemen Hunor, discuție cu ambasadorul Marii Britanii despre pandemie și Brexit

Inquam Photos / George Călin
" "

Vicepremierul Kelemen Hunor a avut discuţii marţi cu ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti Andrew Noble despre provocările pandemiei de coronavirus și etapa de tranziție post-Brexit.

„Astăzi l-am primit pe Excelența Sa domnul Andrew Noble, ambasadorul Marii Britanii la București, cu care am avut o discuție, printre altele, despre provocările pandemiei de coronavirus și etapa de tranziție post-Brexit.

" "
" "

Este important să putem menține un parteneriat bun între cele două țări în aceste momente dificile, dar trebuie, de asemenea, să avem și obiective mai ambițioase: în domeniile în care este posibil, trebuie să progresăm, să exploatăm noi oportunități.

Prin urmare, trebuie să ne orientăm spre o cooperare mai strânsă între România și Regatul Unit al Marii Britanii în domeniul managementului ecologic și dezvoltării durabile, al eliminării inechităților sociale și al elaborării unei strategii de gestionare a situației romilor.

Ambasadorul a spus că instituția pe care o conduce acordă o atenție specială combaterii traficului de persoane și a infracțiunilor comise împotriva minorilor. Mi-a adresat rugămintea, ca și Guvernul României să-și concentreze resursele asupra acestora.

Am fost de acord cu domnul Andrew Noble că obiectivele formulate de coaliția de guvernare la care participă și UDMR sunt orientate spre viitor”, a scris Kelemen Hunor marţi pe Facebook.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *