Skip to content
Politică

Kelemen Hunor le dă replica social-democraților de la prezidiu: „Voi veni și de pe Lună”

" "

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat marți, în plenul Parlamentului, răspunzându-i liderului deputaților social-democrați, Marian Neacșu, că nu i-a fost ușor să stea alături de premierul Victor Ponta, din cauza unor membri PSD, punctând faptul că va veni și ”de pe Lună” pentru oameni care și-au respectat cuvântul față de el și de formațiunea sa, referindu-se la Mihai Răzvan Ungureanu.

„Îl pot înțelege pe domnul Kelemen Hunor care a venit tocmai de la Budapesta astăzi pentru a-l reînscăuna pe domnul Mihai-Răzvan Ungureanu, cel care a făcut cadou statului maghiar moștenirea Gojdu”, a declarat liderul deputaților social-democrați, Marian Neacșu, în plenul Parlamentului, la dezbaterile privind validarea lui Mihai-Răzvan Ungureanu la șefia SIE.

În acest context, Kelemen Hunor i-a răspuns că va veni și de pe Lună la serviciu pentru oameni ca Ungureanu.

„Mă bucur că domnul lider al grupului PSD mă înțelege. Mă bucur că a ajuns la această înțelepciune. Eu am stat alături de Victor Ponta și nu mi-a fost ușor. Nu din cauza lui Victor Ponta, din cauza unor colegi ai dvs, dl Neacșu. Nu mi-a fost ușor, dar mi-am respectat cuvântul și voi veni la serviciu și de la Miercurea Ciuc ,și de la Cluj, și voi veni și de pe Lună pentru oameni care și-au respectat cuvântul față de mine, față de noi”, a declarat liderul UDMR.

" "

1 comentariu la “Kelemen Hunor le dă replica social-democraților de la prezidiu: „Voi veni și de pe Lună”

  1. Ca Tariceanu i-a tinut la guvernare patru ani de zile cu sprijinul PSD, uita nea Hunor asta. Caracter puternic, ce mai. Doar ca ii lipseste cu desavarsire…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *