Skip to content
Politică

Kelemen Hunor, reacție după ce Ponta a anunțat viitorul premier. Iohannis, taxat de liderul UDMR

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, este primul nume pe lista prezentată de Victor Ponta coaliției de guvernare privind viitorul premier.

”Noi avem o experiență foarte buna cu domnul Tariceanu in Guvern. Am guvernat 4 ani impreuna. Noi avem un acord cu coalitie de guvernare pana in 2016, in cazul in care aceasta coalitie poate merge mai departe e foarte bine”, a declarat Kelemen Hunor.

Referitor la susținerea pe care UDMR o va da unui candidat în turul II, Kelemen a declarat că o decizie în acest sens va fi luată joi.

”Sustinerea in turul doi – vom lua o decizie in turul II. Nu am discutat pentru ca eu l-am anuntat pe domnul Ponta ca sedinta va fi joi, unde vom analiza situatia. Nu pot sa va raspund azi. Intentia noastra e de a merge in continuare in coalitie. Fiecare cauta sustinere in turul II. Am o parere clara despre PRM. Nu mi schimb parerea”, a mai spus liderul UDMR.

”Cum aș putea să discut cu dl. Iohannis, dacă domnia sa a anunțat că nu discută cu nimeni în turul II?”, a mai precizat Kelemen Hunor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *