Skip to content
Politică

Kelemen Hunor: „Am recepționat mesajul lui Blaga…”

" "

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, invitat în cadrul Adevărul Live, întrebat dacă a fost contactat după alegeri pentru discuții privind anumite alianțe, a declarat că a avut o discuție săptămâna trecută, așa cum se întâmplă în fiecare săptămână cu premierul, afirmând totodată că nu au fost contactați de PNL.

Hunor a subliniat și faptul că au recepționat mesajul lui Vasile Blaga, cum că nu vor la guvernare până în 2015- 2016.

" "

„Am avut o discutie saptamana trecuta, asa cum se intampla in fiecare saptamana, cu premierul. Asa functionam in coalitii. Dar acolo n-am vorbit de lucruri de perspectiva, a ramas sa facem analize fiecare. Nu am fost contactati de PNL, ACL nu mai exista. Nu am avut discutii cu cei din PNL. Asta nu spun ca in Parlament, pe coridor, colegii mei nu au vorbit cu ei. 

Am receptionat mesajul lui Blaga ca nu vor la guvernare pana in 2015- 2016. 
Cred ca lucrurile vor evolua la inceputul anului viitor pentru cei din PNL. Asa simt eu. Nu am motive sa cred ca nu vor avea alta pozitie fata de guvernare.”, a spus Kelemen Hunor.

Totodată, luni, liderul senatorilor UDMR, Marko Belo, întrebat la RFI dacă ar fi dispus UDMR să discute cu PNL despre formarea altei majorităţi parlamentare a răspuns: “Vom discuta acest lucru probabil deja săptămâna aceasta, când se va întruni conducerea UDMR, dar probabil că numai în principiu, fiindcă după cunoştinţele mele nu au existat astfel de tatonări”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *