Skip to content
Sport

Keo, reacție surpinzătoare după vestea că Andreea Bălan va fi mămică: „Nu vreau să mai spun nimic!”

Se pare ca vestea potrivit căreia faimoasa cântăreață Andreea Bălan este însărcinată, a căzut ca un fulger pentru fostul iubit al vedetei, KEO.

Astfel, Andreea Bălan a făcut fericitul anunț prin intermediul rețelei de socializare Facebook: „Sunt emotionata si fericita sa impart cu voi ca voi avea un copil cu iubitul meu, George. Multi dintre voi stiu deja cat de mult mi-am dorit un copil si ma bucur incontinuu de cand am aflat. Ma simt norocoasa, implinita si motivata sa duc mai departe toate proiectele pe care le am in desfasurare, inclusiv showurile cu trupa live si dansatorii mei talentati, emisiunile TV si aparitiile promo. Mi-am dorit sa aflati de la mine aceasta veste minunata, voi ati fost mereu alaturi de mine si sper sa fiti si acum. Va iubesc si va multumesc ca va pasa!”, a scris Andreea Bălan pe Facebook.

Anunțul nu a fost primit cu același entuziasm și de către fostul iubit al vedetei care ,contactat pentru a afla care mai sunt noutăţile din viaţa lui. Artistul a adoptat o voce gravă şi nu a mai putut să vorbească nici măcar de proiectele lui muzicale, ceea ce până acum o făcea cu mare drag, informează Romaniatv.net

„Nu vreau să mai spun nimic”, a declarat Keo, cu o voce gravă. În momentul în care a auzit de fosta sa iubită, artistul nu a mai avut nici măcar dispoziţia să vorbească despre cariera sa muzicală, deşi până acum o făcea cu mare plăcere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *