Skip to content
Politică

Decizia ICCJ cu privire la solicitarea ANI în dosarul de incompatibilitate a lui Iohannis

Judecătorii de la Înalta Curte de Casație au analizat luni solicitarea ANI privind cererea de soluționare mai rapidă a dosarului de incompatibilitate a candidatului ACL la prezidențiale, Klaus Iohannis.

ICCJ a respins solicitarea ANI de urgentare a soluționării cazului de incompatibilitate a lui Klaus Iohannis. Procesul rămâne să fie judecat de ICCJ pe 18 noiembrie, la două zile după turul II al prezidențialelor.

Vă reamintim că magistraţii au stabilit iniţial ca judecarea dosarului să fie reluată pe 18 noiembrie, după cel de-al doilea tur de scrutin, dar ANI a cerut devansarea termenului.

Vă reamintim, în aprilie 2013, Klaus Iohannis a fost declarat incompatibil de ANI, deoarece a deţinut simultan şi funcţia de primar şi aceea de reprezentant în societăţile de apă-canal şi pieţe.

Şi preşedintele îl atacă pe Iohannis. Traian Băsescu îl acuză că a tergiversat procesul pe care îl are cu Agenţia Naţională de Integritate.

4 comentarii la “Decizia ICCJ cu privire la solicitarea ANI în dosarul de incompatibilitate a lui Iohannis

  1. –CE VESELIE ! Sar dopurile la sticlele de sampanie . Ce urmeaza—aparitia vanzatorului de varza la MONACO—VIDEANU–cu echipa lui si apoi—-NU E BINE DOMNULE IOHANNIS—-EU TE-AM FACUT PRESEDINTE—-NU E BINE .

  2. Era bine sa fie judecat inainte de alegeri pentru toata lumea. Inclusiv pentru Iohannis. Dar asta e justitia aia independenta a lui Basescu, plina de orgolii si nepasatoarte la orice argument. Daca era vorba de pensiile sau salariile lor, o judecau de ieri !

  3. din pacate nu putem avea raspunsul inainte de alegeri insa un lucru este clar acest om este incompatibil si cu siguranta nu e persoana care inspira siguranta si incredere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *