Skip to content
Politică

Klaus Iohannis a apelat la un designer pentru întâlnirea cu Prințul Charles

Klaus Iohannis a pregătit până în cel mai mic detaliu întâlnirea cu Prințul Charles. Și-a comandat un costum special și a apelat la un designer regal, Alexandru Ciucu, care i-a realizat un costum croit în totalitate manual.

Obișnuit să îmbrace costume speciale pentru întâlnirile oficiale, Klaus Iohannis a ales pentru vizita Prințului Charles la Cotroceni o ținută realizată de furnizorul Casei Regale a României, Alexandru Ciucu. A îmbrăcat un costum de culoare închisă, croit manual pe măsurile președintelui și personalizat.

Alexandru Ciucu este, din 2012, și creatorul costumelor Principelui Albert de Monaco, dar și ale Regelui Simeon al Bulgarilor.
Imaginea vestimentară a unei persoane publice reprezintă, în general, o mare responsabilitate pentru un designer, dar, când este vorba chiar de președintele țării, răspunderea crește exponențial. Costumul este croit integral manual și fiecare detaliu este tratat cu atenție, așa cum se făcea odinioară, ținând însă cont de tendințele actuale în materie de țesături și modele„, a declarat Alexandru Ciucu referitor la colaborarea stilistică pe care o derulează cu președintele ales al României, conform libertatea.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *