Skip to content
Politică

Klaus Iohannis a mai scris o carte

Președintele Klaus Iohannis a mai scris o carte, care se numește „Primul pas” și va fi lansată la Bookfest 2015.

Aceasta reprezinta o continuare a volumului „Pas cu pas”, publicat in 2014, va fi lansata la editia de anul acesta a Targului International Bookfest 2015, ce va avea loc intre 20 si 24 mai, in Bucuresti.

Volumul „Primul pas”, care va fi publicat la Curtea Veche Publishing, va fi lansat pe 23 mai, la standul editurii, si va dezvalui informatii din culisele campaniei electorale si din primele zile ale mandatului de presedinte, potrivit unui comunicat al editurii, notează hotnews.ro.

Cartea va reprezenta o continuare a volumului „Pas cu pas”, lansat la sfarsitul anului trecut si vandut in peste 130.000 de exemplare, marcand numeroase recorduri editoriale.

2 comentarii la “Klaus Iohannis a mai scris o carte

  1. Asa face si el „vanzari anterioare” ca sa-si justifice banii la sfarsit de mandat. Punem pariu ca va fi un nou best seller? La PNL se vor vinde la pachet: membri cate doua, alesii locali cate 5, parlamentarii un bax (10), cica-ministrii 100, Predoiu 1001 (1000 de volume + 1 volum in forma de teapa) :))))))))

  2. Plavanul asta a obosit de atita scris si pe facebook si a plecat la odihna in insule ,ne insulta acest incompatibil cu 7 case.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *