Skip to content
Politică

Klaus Iohannis a semnat decretul: Au fost decorați

Președintele Klaus Iohannis i-a decorat, luni, pe membri lotului național de tenis de masă, pentru rezultatele obţinute la Campionatele Europene de la Nantes, din Franța, potrivit unui comunicat de presă al Administrației Prezidențiale.

Astfel, șeful statului a semnat decretul prin care antrenorul Filimon Viorel primește Ordinul „Meritul  Sportiv” Clasa a III-a, cu două barete, iar sportivelor Ciobanu Irina, Diaconu Adina Mihaela, Dodean Monteiro Daniela, Samara N. Elizabeta și Szocs Bernadette Cynthia le este acordat Ordinul „Meritul  Sportiv” Clasa a III-a, scrie B1.

Comunicatul de presă al Președinției: 

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat luni, 14 octombrie a.c., decretul de decorare a antrenorului Filimon Viorel și a sportivelor Ciobanu Irina, Diaconu Adina Mihaela, Dodean Monteiro Daniela, Samara N. Elizabeta și Szocs Bernadette Cynthia.

Astfel, în semn de apreciere pentru rezultatele importante obţinute la Campionatele Europene de Tenis de Masă de la Nantes, Republica Franceză-2019, pentru dăruirea şi spiritul de fair-play prin care au promovat valorile sportului de performanţă şi imaginea României în lume, Președintele Klaus Iohannis a conferit:

Ordinul „Meritul  Sportiv” Clasa a III-a, cu două barete, domnului Filimon Viorel, antrenor;

Ordinul „Meritul  Sportiv” Clasa a III-a sportivelor Ciobanu Irina, Diaconu Adina Mihaela, Dodean Monteiro Daniela, Samara N. Elizabeta și Szocs Bernadette Cynthia.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *