Skip to content
Politică

Klaus Iohannis, acuzat de PSD de un ridicol absolut

Prin intermediul unui comunicat de presă remis PSnews.ro, unul din liderii PSD, Codrin Ștefănescu, lansează un nou atac extrem de dur la adresa prezidențiabilului ACL, Klaus Iohannis, pe care îl acuză că a ajuns într-o situație ”pur și simplu grotească”, când alege să vorbească de sistemul educațional din România

”Cand vorbeste despre sistemul educational din Romania, Klaus Werner Iohannis nu face decat sa se acopere de un ridicol absolut si devine pur si simplu grotesc. Pentru ca un om care spune cu gura lui, si in mod public, ca prefera sa investeasca in imobile in loc de educatia unui copil, nu poate sa produca decat un sentiment de revolta”, precizează secretarul general adjunct al PSD.

”In plus de asta, cand in urma fuziunii PNL-PDL te inconjori de calaii scolii romanesti, adica cei care au taiat fara mila salariile profesorilor, si-au batut joc de elevi si studenti si au umilit invatamantul in general, nu-ti poti sa dai lectii nimanui.
 
Guvernul a tinut cont de promisiunile facute in 2012, an in care romanii ne-au votat aruncand de la guvernare aliatii de azi ai lui Iohannis. Guvernul Ponta a reintregit salariile profesorilor si le-a majorat pe cele ale pofesorilor debutanti, a achizitionat microbuze scolare si a finantat modernizarea a peste 500 de scoli, a conectat 2500 de scoli la Internet si a majorat de la an la an bugetul alocat Educatiei.
Ori, in acest moment de campanie, domnul Iohannis uita tot – si de casele sale, si de scolile si spitalele inchise de aliatii sai de la PDL, si de terenurile de fotbal in panta, si de banii furati din investitiile pentru invatamant”, mai adaugă fostul deputat.
”Investitiile in educatie si copii reprezinta investitii in viitorul tarii, si noi asta vrem, in timp ce Iohannis a ales sa investeasca doar in viitorul sau”, concluzionează Codrin Ștefănescu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *