Skip to content
Politică

Klaus Iohannis aduce documente noi la ICCJ

Președintele PNL, Klaus Iohannis, a depus, luni, noi documente la Înalta Curte de Casație și Justiție acolo unde se judecă recursul formulat de Agenția Națională de Integritate în dosarul de incompatibilitate a lui Iohannis.

Vineri, avocații lui Klaus Iohannis au depus la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie documente reprezentând punctul de vedere al candidatului ACL în procesul menționant mai sus.

În luna aprilie 2013, ANI anunţa constatarea faptului că primarul Sibiului, Klaus Iohannis, se află în stare de incompatibilitate pe motiv că, în timp ce îşi exercita funcţia de primar al Sibiului, a deţinut şi calitatea de reprezentant al municipiului în Adunarea Generală a Acţionarilor de la SC Apă Canal SA Sibiu şi la SC Pieţe SA.

În septembrie 2013 Iohannis a câştigat procesul intentat ANI, acest lucru după ce Curtea de Apel Alba-Iulia i-a admis contestaţia la raportul de evaluare prin care ANI constata că se află în incompatibilitate şi a dispus anularea raportului.

Această decizia însă a fost atacată de ANI cu recurs, care se va judeca la ÎCCJ, care urmează să dea o decizie definitivă.

4 comentarii la “Klaus Iohannis aduce documente noi la ICCJ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *