Skip to content
Politică

Klaus Iohannis anunţă demararea de CONSULTĂRI pe tema REFERENDUMULUI pentru justiţie

Președintele Klaus Iohannis a anunţat, sămbătă seară, la Sinaia, că la începutul săptămânii viitoare va avea consultări pe tema referendumului cu mai multe persoane invitate în acest sens din cadrul societății civile și a partidelor politice „de bună credință”.

„Pentru a da românilor votul înapoi am început să reevaluez ideea unui referendum. Pentru că doar aşa românii pot arăta că numai sunt de acord cu felul în care PSD strica legile justiţiei, îşi bate joc de ţară, îşi bate joc de români. 

Am invitat deja pentru începutul săptămânii viitoare pe foarte mulţi români interesaţi, cu care voi avea consultări pe tema referendumului fiindcă îmi doresc un referendum bine organizat, bine gândit, un referendum în parteneriat cu societatea civilă, cu partidele politice de bună credinţă şi împreună cu românii şi cu voi”, a declarat președintele în cadrul ceremoniei de decernare a premiilor „Mircea Ionescu-Quintus”, susținute la Sinaia.

„Ce urmează după?

După urmează alegerile parlamentare. Şi atunci vine rândul vostru. Atunci vine rândul PNL-ului ca să arătaţi românilor cum arată o guvernare adevărată. Şi pentru că PNL să aibă succes pe termen lung este nevoie de voi, de o organizate de tineret puternică, implicată, dornică să schimbe lucrurile în România. şi asta veţi face!

Mă bazez pe voi!

Sunt foarte bucuros să văd atâţia tineri dornici, capabili, competenţi, care se vor implica pentru un viitor mai bun al României”, a adăugat Klaus Iohannis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *