Klaus Iohannis, declarație surpriză despre nominalizarea Corinei Crețu

Corina Crețu este oficial comisar european pentru Politici Regionale din partea României. Deși liderii Alianţei Creştin-Liberale, Klaus Iohannis şi Vasile Blaga, au trimis o scrisoare, în urmă cu aproximativ o săptămână, liderilor europeni, în care îi informau că nominalizarea Corinei Creţu în funcţia de comisar european ar fost făcută prin încălcarea legii, acum Iohannis a declarat că nominalizarea ‘un rezultat foarte bun pentru România’.

‘Este un rezultat foarte bun pentru România. Nu pot să spun decât că este un portofoliu bun pe care îl primeşte România, este o recunoaştere a României. Este un rezultat cu care putem să mergem bine înainte’, a afirmat Iohannis.

De asemenea, preşedintele PDL, Vasile Blaga, a adăugat că formaţiunea sa a dorit, în permanenţă, un portofoliu puternic pentru comisarul european al României.

‘Noi am contestat procedura, mai ales pe domnul Ponta, care de ani de zile vorbeşte de importanţa Parlamentului ca instituţie, reproşându-i actualului preşedinte că şi-a bătut joc de el, an de an. Ori tocmai procedura nu a fost respectată. Contează mult mai puţin numele comisarului european, care lucrează acolo într-o formulă largă, cu reprezentanţi ai tuturor statelor membre, ce ne bucură este că este un portofoliu destul de bun’, a declarat Blaga.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL