Klaus Iohannis face lumină

Prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, încearcă, din nou, să lămurească opinia publică de unde are cele șase case, dar și la posibila sa implicare în traficul de copii.

”Nu este niciun mister. Este munca noastră, a părinților, a bunicilor noștri. Nu am putut singuri de la început să facem aceste achiziții. Nu am pornit nicidecum de la zero. Am pornit de tineri cu două apartamente, pe care le-am vândut, după care, încet încet am reușit, din chiriile obținute să facem următoarea achiziție. Sunt absolut toate simple și ușor de urmărit. A fost reativ simplu. Atunci au fost relativ ieftine casele, mulți sași plecaseră din Sibiu. Noi nu avem copii. Alții au investi în educația copiilor, noi am investit în imobile”, a spus primarul Sibiului la B1TV.

Referitor la posibila sa implicare în traficul de copii, prezidențiabilul ACL a declarat că el a fost o ”implicare logistică”.

”Acum sunt la a 5-a campanie pentru o funcție publică. Toate au fost despre case, despre copii. A fost ceva extrem de simplu. Niște oameni din Canada au venit să înfieze copii. Întâmplător un cuplu a  dat peste noi pentru că aveau nevoie de cineva care să le traducă. Asta a fost implicarea noastră în acest „trafic de copii”, o implicare logistică. Eu i-am plimbat, soția a tradus pentru ei. A fost acest caz, extrem de simplu. Acei copii au fost adoptați. Dacă bine îmi amintesc a fost o procedură, prin hotărâre judecătorească, lucru în care nu am fost implicați”, a mai precizat Iohannis.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL