Skip to content
Politică

Klaus Iohannis îl provoacă pe Ponta

Prezidențiabilul PNL, Klaus Iohannis, a declarat că nu a avut niciodată vreo legătură cu Grivco și că îl provoacă pe premierul Victor Ponta să aducă orice probă prin care să demonstreze că acesta are vreo legătură cu Grivco.

„Victor Ponta a mințit. Știe foarte bine că nu am fost niciodată la Grivco. El a fost omul de lângă Mircea Geoană. Nu am avut nicio treabă cu niciun lucru care se numește Grivco. Îl provoc pe Victor Ponta să aducă orice probă, oricât de mică sau indirectă care să dovedească faptul că eu am fost la Grivco. Nu am negociat nimic cu Victor Ponta, el a fost un personaj secundar. Nu am avut nicio treabă cu niciun lucru care se numește Grivco. Am aflat după multă vreme ce-i aia Grivco”, a declarat Klaus Iohannis la B1TV. 

Totodată, Klaus Iohannis a explicat de unde a pornit discuția privind numirea sa ca premier.

„Toată discuția despre propunerea de premier a plecat de la o discuție cu Crin Antonescu. M-a vizitat în Sibiu în primăvara lui 2009 și mi-a propus o colaborare politică. M-a sunat, s-a prezentat, a zis că vrea să îmi facă o vizită, m-a vizitat, ne-am înțeles foarte bine și mi-a spus că dorește să mă întrebe dacă vreau să fiu implicat în vreo acțiune politică a PNL. Asta nu pe nepusă masă, că eu am am avut o colaborare strânsă cu PNL încă din 2004. A fost o discuție în primăvară și apoi alta în toamnă când m-a întrebat dacă vreau să fiu premier. Înțelegerea era că vin și preiau Guvernul ca interimar, ca și tehnocrat”, a mai declarat Iohannis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *