Skip to content
Politică

ULTIMA ORĂ Klaus Iohannis își alungă senatorii penali din partid

Președintele PNL și prezidențiabil al partidului, Klaus Iohannis, a avut o poziție tranșantă cu privire la senatorii PNL care au probleme în justiție. Este vorba de starea de incompatibilitate a lui Akos Mora și condamnarea definitivă la închisoare cu suspendare a lui Tudor Chiuariu.

”Optimal ar fi sa isi dea demisia (n.r.: referindu-se la Akos Mora), daca nu, Senatul trebuie sa voteze incetarea mandatului, iar in cazul domnului Tudor Chiuariu un pas important ar fi sa plece din PNL”, a precizat Klaus Iohannis.

Fostul ministrul al Justitiei Tudor Chiuariu (PNL) a fost condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare cu suspendare, in timp ce fostul ministru al Comunicatiilor Nagy Zsolt a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu suspendare, in dosarul Posta Romana.

Probabil că această poziție a lui Klaus Iohannis vine după ce Monica Macovei a precizat că îl va susține pe prezidențiabilul ACL în turul II, impunând totuși  unele condiții.

Citește și: Macovei îl susține pe Iohannis. Ce condiții îi pune

3 comentarii la “ULTIMA ORĂ Klaus Iohannis își alungă senatorii penali din partid

  1. Jegosul asta de Iohannis taie acum capete liberale de dragul Monicai Macovei ??? El, care are atatea bube cu instantele ??? Crede ca daca nu a fost inca dovedit, va scapa ??? Ehe, cati nu au crezut in ajutorul lui Basescu si s-au fript. Si majoritatea oameni inteligenti, nu tolomaci ca el. O sa vada, cat de curand.

  2. Vai feriti-va de justitiar! Doamne da cand influenta doamna Macovei justitia in cardasie cu Basescu cum era? Au uitat oamenii? Iar domnul Iohannis mie personal sa imi spuna cum o sa apere romanii cand el nu a dus nici macar o coroana la eroii romani? Cei care au votat ideile monicai au votat de fapt basescu!!!

  3. Frate , pai mai penal dect Ioahnnis nu exista. vanzarea de copii, casele, retrocedarile etc. DNA trebuie sa descalice si la baronul de SIBIU.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *