Skip to content
Politică

Klaus Iohannis, laude pentru Macovei : „Așa se face! ”

Klaus Iohannis a reiterat faptul că acceptă măsurile Monicăi Macovei pe care aceasta le-a impus în vederea acordării sprijinului în turul II al alegerilor prezidențiale.

Iohannis s-a arătat bucuros de faptul că „un poltician de clasa doamnei Macovei” îi susține programul, afirmând că „așa se face politica”.

„E un semnal foarte bun daca un politician de clasa doamnei Macovei a fost convinsa de candidatura mea. Sunt bucuros ca dna Macovei a prezentat aceste teme care se gasesc in programul meu. In afara de asta, sunt teme pe care cu foarte mare placere le repet: ca nu voi gratia nici un corupt, ca sunt impotriva amnistiei si gratierii, ca vreau sa renunt la imunitatea presedintelui, aceste lucruri sunt lucruri in care cred pe care le-am spus si aici ne-am intalnit pe aceeasi lungime de unda.

Sunt de acord cu scrisoarea dansei, n-am nici un fel de problema.

Am afirmat aceste lucruri, nu e nici un fel de problema pentru mine, daca e nevoie, cu placere le scriu, le semnez, cred in ele. Sunt foarte in regula aceste chestiuni. N-am avut nici un fel de negociere, cred ca asa trebuie sa procedam in continuare in politica.

Daca dna Macovei a vazut ca sunt candidatul care vine cu aceste lucruri, asa trebuie facuta o politica transparenta si curata. Nu in spatele usilor inchise cum a fost combinatia PRM-UNPR”, a afirmat Iohannis.

1 comentariu la “Klaus Iohannis, laude pentru Macovei : „Așa se face! ”

  1. Cine se aseamana se aduna, si cine se iubeste se merita ! In sfarsit da si el pe fata ceea ce a negat de doua luni incoace. Si pe toti care prevedeau alipirea lui de basism ii facea mincinosi. Golan, ca Basescu .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *