Skip to content
Politică

Klaus Iohannis, laude pentru Macovei : „Așa se face! ”

" "

Klaus Iohannis a reiterat faptul că acceptă măsurile Monicăi Macovei pe care aceasta le-a impus în vederea acordării sprijinului în turul II al alegerilor prezidențiale.

Iohannis s-a arătat bucuros de faptul că „un poltician de clasa doamnei Macovei” îi susține programul, afirmând că „așa se face politica”.

" "
" "

„E un semnal foarte bun daca un politician de clasa doamnei Macovei a fost convinsa de candidatura mea. Sunt bucuros ca dna Macovei a prezentat aceste teme care se gasesc in programul meu. In afara de asta, sunt teme pe care cu foarte mare placere le repet: ca nu voi gratia nici un corupt, ca sunt impotriva amnistiei si gratierii, ca vreau sa renunt la imunitatea presedintelui, aceste lucruri sunt lucruri in care cred pe care le-am spus si aici ne-am intalnit pe aceeasi lungime de unda.

Sunt de acord cu scrisoarea dansei, n-am nici un fel de problema.

Am afirmat aceste lucruri, nu e nici un fel de problema pentru mine, daca e nevoie, cu placere le scriu, le semnez, cred in ele. Sunt foarte in regula aceste chestiuni. N-am avut nici un fel de negociere, cred ca asa trebuie sa procedam in continuare in politica.

Daca dna Macovei a vazut ca sunt candidatul care vine cu aceste lucruri, asa trebuie facuta o politica transparenta si curata. Nu in spatele usilor inchise cum a fost combinatia PRM-UNPR”, a afirmat Iohannis.

1 comentariu la “Klaus Iohannis, laude pentru Macovei : „Așa se face! ”

  1. Cine se aseamana se aduna, si cine se iubeste se merita ! In sfarsit da si el pe fata ceea ce a negat de doua luni incoace. Si pe toti care prevedeau alipirea lui de basism ii facea mincinosi. Golan, ca Basescu .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *