Skip to content
Politică

Klaus Iohannis, lovitură dură pentru PSD-iști: respinge cele trei propuneri de miniștri

Inquam Photos / Octav Ganea

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat marți, într-o conferință de presă, că refuză toate cele trei propuneri de miniştri venite de la Viorica Dăncilă, pentru ministerele Fondurilor Europene, Românilor de pretutindeni şi Justiţiei.

„Am analizat întreaga situație și după părerea mea este un fel de farsă, nu are absolut nimic de-a face cu îmbunătățirea actului de guvernare, cu agenda românilor sau agenda României. Această remaniere este cauzată de o răfuială din interiorul PSD-ului.

NU accept această remaniere așa cum mi-a fost propusă. Cele trei persoane propuse sunt total nepotrivite. Pe de altă parte, avem cele trei demisii și la un moment dat evident că aceste trei persoane vor pleca. Am avut o discuție telefonică cu doamna premier și am rugat-o fie să vină cu alte propuneri pentru cele trei portofolii, fie cu propuneri pentru miniștri interimari până când PSD vine cu propuneri acceptabile. A spus că se va gândi și va veni cu o soluție. Nu am discutat de niciun termen”, a declarat Klaus Iohannis.

 

1 comentariu la “Klaus Iohannis, lovitură dură pentru PSD-iști: respinge cele trei propuneri de miniștri

  1. Dati-l odata cu curul de pamant si terminati adata cu muzeriile astea, ca maine poimand nu msi puteti si o sa ia pensie ca basescu si lazar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *